H άγνωστη σχέση Σάκη Ρουβά και Βίκυς Καγιά - Όταν το 1992 τους έγραφαν τα περιοδικά

Η κοινή φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H άγνωστη σχέση Σάκη Ρουβά και Βίκυς Καγιά - Όταν το 1992 τους έγραφαν τα περιοδικά

Ο Σάκης Ρουβάς ξεκίνησε την καριέρα του το 1992 σε ηλικία 20 ετών, ενώ η Βίκυ Καγιά σε ηλικία 14. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και το μοντέλο έκαναν τα πρώτα τους βήματα και πόζαραν για γνωστά περιοδικά της τότε εποχής. Μάλιστα, περίπου την περίοδο εκείνη ο Σάκης, συνεργαζόταν και με τον Ηλία Ψινάκη - ποιες οι σχέσεις τους σήμερα.

Αυτό λοιπόν που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι οι δυο τους δεν γνωρίστηκαν κάπου πρόσφατα, αλλά γνωρίζονται εδώ και περίπου 30 χρόνια. Οι δυο τους είχε τύχει να φωτογραφηθούν μαζί σε γυναικείο μηνιαίο περιοδικό ως δυο ονόματα που έχουν να προσφέρουν πολλά στο χώρο της μουσικής και της μόδας αντιστοίχως.

Η κοινή φωτογραφία Ρουβά - Καγιά από το 1992

«Forever young: Το 1992, ο Σάκης Ρουβάς και η Βίκυ Καγιά ποζάρουν ως νέα ανερχόμενα ταλέντα για μηνιαίο γυναικείο περιοδικό με το φακό να συλλαμβάνει όλη τη φρεσκάδα της πρώτης νιότης. Σχεδόν τριάντα χρόνια αργότερα όμως οι δυο τους εξακολουθούν να λάμπουν και να ξεχωρίζουν όπως και τότε, ίσως και περισσότερο…», έγραψε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, αναρτώντας την εν λόγω φωτογραφία.

Η περιουσία που κατάφερε να "χτίσει" από το 1992 μέχρι σήμερα ο Σάκης Ρουβάς

Όπως υποστηρίζει το περιοδικό Ciao, ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι γνωστό ότι δεν σταματάει να εργάζεται, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία, η οποία αποτιμάται τόσο σε ακίνητα όσο και σε μετρητά, αλλά και σε επενδύσεις.

Φυσικά, η «μοιρασιά» αυτή δεν αφορά το σήμερα, αλλά το τι θα πάρει καθένα από τα παιδιά στο μέλλον, αφότου ενηλικιωθούν. Όμως, ο Σάκης θεώρησε καλό να βάλει από τώρα σε τάξη τα πράγματα, ώστε να ησυχάσει από αυτό και να αισθάνεται ήρεμος και ασφαλής.

Έτσι, η βίλα στο Νέο Βουτζά (δείτε φωτογραφίες) μοιράζεται ανάμεσα στα δύο αγόρια του, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα, ενώ στα δύο κορίτσια, την Αριάδνη και την Αναστασία πηγαίνει το πλαϊνό οικόπεδο, εκεί όπου υπάρχουν και τα θερμοκήπια της οικογένειας.

Πέρα από το σπίτι στον Βουτζά, υπάρχουν και τα οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία του τραγουδιστή στην Κέρκυρα.

Εκεί και πάλι τα πράγματα μοιράζονται, με το σπίτι να πηγαίνει στα κορίτσια και ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει ο τραγουδιστής να μοιράζεται στα αγόρια.

Στο Βόλο τώρα, ο τραγουδιστής έχει αγοράσει μια έκταση πολλών στρεμμάτων, στην οποία δημιουργεί μια επιχειρηματική επένδυση, παραγωγής ενέργειας. Αυτό θα μοιραστεί από 25% σε κάθε παιδί, με την επικαρπία να μένει στη μητέρα τους, την Κάτια Ζυγούλη.

Το ίδιο θα συμβεί και με ένα καταπίστευμα που έχει δημιουργήσει ο τραγουδιστής και το οποίο περιλαμβάνει άγνωστο ποσό μετρητών.

Αυτά θα μοιραστούν ισόποσα στα τέσσερα παιδιά του, ενώ σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον ίδιον, τη διαχείριση θα έχει η Κάτια Ζυγούλη.

Πηγή: Ciao