Μαυρισμένη με μπικίνι και κοιλιακούς - Η Jennifer Lopez βάζει κάτω πολλές εικοσάρες στο νέο της βίντεο

Παραμένει κορμάρα όσα χρόνια κι αν περάσουν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαυρισμένη με μπικίνι και κοιλιακούς - Η Jennifer Lopez βάζει κάτω πολλές εικοσάρες στο νέο της βίντεο

Η Τζένιφερ Λόπεζ όσα χρόνια και αν περάσουν ξέρει τον τρόπο να κρατάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Οι εκατομμύρια φαν της παραληρούν σε κάθε της νέα ανάρτηση και εκείνη έχει βρει τη συνταγή για να τους κρατάει σε επαγρύπνηση. Το νέο της βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter, όπου χορεύει αισθησιακά φορώντας απλά ένα μαύρο μπικίνι αποδεικνύει για ποιο λόγο θα συνεχίσει να θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στα 52 της.

Μια με την επανασύνδεσή της με τον πρώην σύντροφό της Μπεν Άφλεκ, μια με το κορμί της και τις εντυπωσιακές δημόσιες εμφανίσεις η λατίνα σταρ ξέρει καλά πως να κρατάει την προσοχή τόσο του κοινού της όσο και του καλού της. Μάλιστα σε πρόσφατη ρομαντική τους έξοδο σε εστιατόριο στο Hollywood, κατά την αποχώρησή τους ο φακός ''τσάκωσε'' τον Άφλεκ να κάνει μια χαρακτηριστική χειρονομία που την έχουμε δει και στο παρελθόν πάνω στο κορμί της.

Το νέο της βίντεο που χορεύει με μπικίνι έφερε αναστάτωση

Η 52χρονη λατίνα έδειξε το απίστευτα καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο κορμί της για να προωθήσει προϊόν από τη συλλογή καλλυντικών της. Μαυρισμένη και αλλάζοντας τα μπικίνι το ένα μετά το άλλο η Jlo δείχνει τους κοιλιακούς τους ενώ στο βίντεο σε πρώτο πλάνο ξεχωρίζουν τα οπίσθιά της τα οποία για τα αποκτήσει λιώνει στη γυμναστική.

H δίαιτα των δέκα ημερών που τη βοήθησε να χάσει τα περιττά κιλά

Όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, ενώ κατάφερε να αδυνατίσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, τα τελευταία περιττά κιλά την ταλαιπώρησαν αρκετά.
Κατάφερε τελικά να τα χάσει ακολουθώντας μια πολύ δύσκολη αλλά άκρως αποτελεσματική δίαιτα για 10 μέρες. Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε, έκοψε τελείως τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη και είδε το δείκτη της ζυγαριάς να κινείται αισθητά προς τα αριστερά και πάλι. Σου ακούγεται ακατόρθωτο να τα κόψεις; Κι εμάς! Η ίδια είπε ωστόσο πως τα κατάφερε γιατί είχε στο νου της πως θα ακολουθεί τη συγκεκριμένη διατροφή για λίγες μόνο μέρες και μετά το πέρας τους θα έχει καταφέρει να αποτοξινώσει και «στεγνώσει» το σώμα της.

Πέρα από τις δύο απαγορευμένες τροφές, η Jlo έτρωγε ό,τι άλλο ήθελε σε φυσιολογικές πάντα μερίδες, ενώ έπινε και μεγάλη ποσότητα νερού κάθε μέρα. Τα ροφήματα, όπως ο καφές και το τσάι, επιτρέπονταν, αλλά έπρεπε να τα πίνει σκέτα, χωρίς ζάχαρη ή γάλα. Όταν πέρασαν οι 10 μέρες της δίαιτας όχι μόνο είχε χάσει τα τελευταία περιττά κιλά, αλλά ένιωθε επίσης ανανεωμένη. Όπως υποστήριξε, μάλιστα, οι λιγούρες της για υδατάνθρακες και γλυκά είχαν μειωθεί σημαντικά.