Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Μαγικές στιγμές στη Νάξο μετά την πρόταση γάμου

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το αγαπημένο ζευγάρι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Μαγικές στιγμές στη Νάξο μετά την πρόταση γάμου

Ο έρωτας καλά κρατεί και όλο δυναμώνει για την Άννα Πρέλεβιτς και το Νικήτα Νομικό. Η σχέση τους έχει δέσει εδώ και καιρό και η πρόταση γάμου ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο. Όπως βλέπουμε από τους λογαριασμούς τους στο instagram το ζευγάρι ψήφισε και αυτό Κυκλάδες για τις φετινές διακοπές, όχι Κουφονήσια, όπως οι περισσότεροι, αλλά στην αγαπημένη Νάξο, όπου φαίνεται να περνάνε πάρα πολύ όμορφα.

Η ανακοίνωση του γάμου τους έδωσε πολύ χαρά τόσο στο ίδιο το ζευγάρι, όσο και σε φίλους και συγγενείς που ανέμεναν αυτή τη στιγμή. Και η αδερφή του Νικήτα, Δούκισσα Νομικού, μόλις το ζευγάρι ανακοίνωσε την πρόταση και το δαχτυλίδι, δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά της και τους ευχήθηκε μέσα από ένα story της στο Instagram.

Οι φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές Πρέλεβιτς - Νομικού στη Νάξο

Το μοντέλο μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα με τους followers από τις διακοπές τους, θέλοντας να μας δείξει πως περνούσαν τον χρόνο του στο νησί. Οι δυο τους, έκαναν το μπάνιο τους, απόλαυσαν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια, ενώ δοκίμασαν και τα υπέροχα φαγητά του νησιού.

Η Άννα Πρέλεβιτς στη Νάξο

Ο Νικήτας Νομικός για μπάνιο σε πισίνα

Το δωμάτιο που μένουν Νομικός και Πρέλεβιτς στη Νάξο

«Κάπως ξέρεις μέσα σου» - Η απάντηση της Άννας Πρέλεβιτς για την επιλογή της να παντρευτεί τον Νικήτα Νομικό

Την προηγούμενη βδομάδα έγινε γνωστό πως ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Την είδηση ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Άννας στο Instagram, η οποία «λιώνει» για τον σύντροφό της και δε το κρύβει.

Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της η Άννα δέχθηκε πληθώρα ευχών και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο γράφοντας: «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας. Μου έχετε στείλει και άπειρες ερωτήσεις αυτές τις ημέρες! Θα απαντήσω σε πέντε ερωτήσεις σήμερα (θα απαντούσα σε περισσότερες αλλά τρέχω όλη μέρα συγγνώμη», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Επίσης, μέσα από ένα Q&A's ρωτήθηκε από τους followers πώς κατάλαβε ότι βρήκε τον ιδανικό άντρα για εκείνη και το μοντέλο απάντησε: «Κορίτσια πολλές μου έχετε κάνει αυτή την ερώτηση... και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω, απλώς κάπως ξέρεις μέσα σου, νιώθεις πολύ άνετα...αυτό».

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε ένα selfie video στον προσωπικό της λογαριασμό όπου απάντησε στην ερώτηση «Πότε θα γίνει ο γάμος;».

«Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα γίνει ο γάμος», είπε on camera η Άννα Πρέλεβιτς.

Λίγο αργότερα το μοντέλο μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον Νικήτα της γράφοντας: «Ήταν η πιο ωραία πρόταση γάμου. Για την ώρα νομίζω έχω πει πολλα! Επίσης μου έχετε στείλει τόσες ωραίες ερωτήσεις που θέλω να απαντήσω σε όλες και να συζητάμε για ώρες».

Πρελεβιτς για Νομικό

Όπως η ίδια αποκάλυψε, η πρόταση γάμου του Νικήτα την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα, αφού δεν το περίμενε και ξαφνιάστηκε ευχάριστα.