Τέλος από τον ALPHA η Δέσποινα Βανδή

Αυλαία για το Chart show

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος από τον ALPHA η Δέσποινα Βανδή

Αυτό το Σάββατο 9/7 στις 21:30 το Chart Show αποχαιρετά τη σεζόν και βάζει τα καλοκαιρινά του! Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τα 30 πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών. Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος αποκαλύπτουν τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τους στίχους, και μοιράζονται άφθονο παρασκήνιο για τα τραγούδια που έχουν την αύρα του καλοκαιριού!

Τραγούδια που κρύβουν μέσα τους την ανεμελιά των διακοπών, τη ζεστασιά του ήλιου, τη δροσιά της θάλασσας, τα χρώματα του ουρανού και τον ερωτισμό της καλοκαιρινής νύχτας.

Αυτό το Chart Show μεταδίδει καλοκαιρινά vibes με την Έλλη Κοκκίνου!

Στη μουσική σκηνή του Chart Show όμως ανεβαίνουν και οι (με αλφαβητική σειρά): Σοφία Αρβανίτη, Βαγγέλης Γερμανός, Κρυσταλλία, Λαθρεπιβάτες, Δημήτρης Ταταράκης, Prestige The Band. Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται τη Βίκυ Γεροθόδωρου, τη Μικαέλα Θεοφίλου, και τον Δημήτρη Μακαλιά!

Το Chart Show εύχεται καλό καλοκαίρι και δίνει ραντεβού τη νέα σεζόν με νέα charts και πολλή μουσική! Βέβαια, ο Νίκος Μουρατίδης, το "ξέσκισε" με τα λόγια του.

Τι θα δούμε το Σάββατο 9/7 στο Chart Show

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή

Τόσο από επαγγελματική σκοπιά όσο κι από προσωπική, η Δέσποινα Βανδή διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, ενώ μάλιστα είναι και πολύ ανανεωμένη, μιας και έκανε και μια φοβερή αλλαγή στην μαλλιά της.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι για αυτό και έσπευσε να δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο αυτού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το τραγούδι είναι άκρως καλοκαιρινό με τίτλο «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά» και το video clip το σκηνοθέτησε ο @kostaskarydasfilm.

Μάλιστα, μέσα σε λίγα λεπτά η εν λόγω ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια και αυτό που εμείς ξεχωρίσαμε ήταν φυσικά του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος της άφησε μερικές φατσούλες, μαζί με μια κόκκινη καρδούλα.

undefined