Topless στην παραλία η Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Οι αναρτήσεις από τον μήνα του μέλιτος

Τα έβγαλε όλα στη φόρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Topless στην παραλία η Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Οι αναρτήσεις από τον μήνα του μέλιτος

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της Σαμ Ασγκάρι, ένα μήνα πριν και έκτοτε απολαμβάνει χαλαρωτικές στιγμές μαζί του στο ταξίδι του μέλιτος. Οι δυο τους βρίσκονται στα πιο εξωτικά μέρη του πλανήτη, κολυμπώντας σε κρυστάλλινα νερά, μακριά από όλα τα δυσάρεστα γεγονότα και τις αναμνήσεις της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Η ίδια χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ανεβάζει μερικά από τα πιο ωραία τους στιγμιότυπα και εμείς σας παραθέτουμε κάποια από αυτά. Στην πρώτη της ανάρτηση χόρευε επάνω σε ένα σκάφος μαζί με τον σύζυγό της, ενώ στη δεύτερη μας παρουσιάζει το εντυπωσιακό της κορμί, ενώ περπατά χωρίς το επάνω μέρος του μαγιό της στην παραλία.

Οι αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το ταξίδι του μέλιτος

«Παίζοντας τον ρόλο από την ταινία “Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες”. Είμαι αρκετά εκνευριστική; Νομίσατε, ότι όλο αυτό είναι αλήθεια;», έγραψε στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε.

Britney Spears - σύντροφος

Και στο δεύτερο συμπλήρωσε: «Δεύτερο μέρος από τον μήνα του μέλιτος εδώ σε αυτό το απίστευτο τροπικό κομμάτι του παραδείσου… Όχι αυτό δεν είναι μια καμπάνια κορίτσια… Είμαι απλά εγώ που ζω τη ζωή μου.

Αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις διακοπές με γιοτ και πηγαίνεις από νησί σε νησί… Είναι κυριολεκτικά τρελό. Κορίτσια, αν θέλετε να χάσετε βάρος, πετάξτε με ελικόπτερο και θα χάσετε όλα τα υγρά σας εξαιτίας του άγχος… Νομίζω ότι έχασα 4 κιλά σε μια μέρα…».

Britney Spears

Ο πρώην που εισέβαλε στον γάμο της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το βράδυ της Πέμπτης 9/6, λοιπόν, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της Σαμ Ασγκάρι σε μία πανέμορφη τελετή. Δυστυχώς, βέβαια, δεν πήγαν όλα όπως ακριβώς τα σχεδίαζαν, καθώς ο πρώην την τραγουδίστριας εισέβαλλε στον χώρο και προκάλεσε το απόλυτο χάος. Ευτυχώς, η ταλαιπωρία δεν κράτησε πολύ και μπόρεσε να ολοκληρώσει την ευτυχία της και να αφήσει πίσω της ότι συνέβη.

Δεν πρόκειται, όμως, για έναν απλό πρώην, αλλά για τον Τζέισον Αλεξάντερ με τον οποίο η ίδια ήταν κολλητή φίλη και, μάλιστα, από μικρά παιδιά. Το 2004, όταν ήταν περίπου 22 ετών, οι δυο τους αφού είχαν ήδη γίνει ζευγάρι και ζούσαν έναν τρομερό έρωτα, αποφάσισαν να παντρευτούν στο Las Vegas.

Η Μπρίτνεϊ, όμως, 55 ώρες μετά ζήτησε να ακυρωθούν οι όρκοι που αντάλλαξαν, διότι δεν είχε επίγνωση των πράξεών της. «Μόλις βγήκε και με ρώτησε. Εκείνη έλεγε "Λοιπόν, ας παντρευτούμε". Και εγώ είπα "Σίγουρα. Ξέρεις, ας το κάνουμε αυτό"», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προηγούμενου συντρόφου της, που έρχονται σε αντίθεση με τα δικά της.

Ο πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς