Σασμός: «Τελειώνει αυτός ο κύκλος...» - Το τελευταίο αντίο της Χριστίνας Χειλά για την σειρά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Τελειώνει αυτός ο κύκλος...» - Το τελευταίο αντίο της Χριστίνας Χειλά για την σειρά

Ο πρώτος κύκλος του Σασμού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/7 και κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου, πέρα από την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση για το μεγάλο φινάλε, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη θέλησε να εκφράσει, επίσης, την ευγνωμοσύνη της για αυτή την εμπειρία και να ευχαριστήσει τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει το σίριαλ από την πρώτη στιγμή.

Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της αγκαλιά με τον τηλεοπτικό της έρωτα, τον Αστέρη, και στην λεζάντα αυτής πρόσθεσε μερικά τρυφερά λόγια. Μάλιστα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως από την Πέμπτη 7/7 ξεκινούν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου, προκαλώντας ενθουσιασμό στο κοινό.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για το τέλος του Σασμού

«Σήμερα τελειώνει αυτός ο κύκλος και αύριο ξεκινάμε γυρίσματα για τον δεύτερο. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την αγάπη σας», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την ηθοποιό και τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη μετά ειδικά την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά "Σασμός", έχε δει μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά της. Δεν πάει όμως τέλεια μόνο η δουλειά της, αλλά και η προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τότσικα, αδερφό του Αποστόλη.

Έχοντας τα γυρίσματα ολοκληρωθεί, η ηθοποιός ετοιμάζει τις καλοκαιρινές διακοπές με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι σκοπεύει να επισκεφθεί ένα πολύ αγαπημένο νησί του Αιγαίου.

Σύμφωνά με πληροφορίες, το ζευγάρι σκοπεύει μέσα στο πλαίσιο των διακοπών τους να επισκεφθεί και την Τήνο, όπου διατηρεί εξοχικό ο αδερφός του Θανάση, Αποστολής Τότσικας. Το σπίτι του βρίσκεται πολύ κοντά σε μια πλούσια και άγρια παραλία με πεντακάθαρα νερά που σε κάνουν να ξεχνάν κάθε σου έγνοια.