Η σπάνια πάθηση που δεν του επιτρέπει να αναγνωρίσει ούτε τα παιδιά του - Ο Brad Pitt "σπάει" τη σιώπη του

Δεν μπορεί ούτε να αναγνωρίσει ούτε να θυμάται πρόσωπα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η σπάνια πάθηση που δεν του επιτρέπει να αναγνωρίσει ούτε τα παιδιά του - Ο Brad Pitt

Είναι αδιαμφησβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους σταρ που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης, ωστόσο όσο ονειρική και αν φαινόταν η ζωή του, τουλάχιστον πριν από το διαζύγιό του, ποτέ μην κρίνεις από την εξωτερική εικόνα, αλλά να κοιτάς το μέσα. Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ, που θεωρητικά μπορεί να έχει τα πάντα, και κάποιος να ζηλεύει όσα βλέπει, όμως η υγεία δεν αγοράζεται, και δυστυχώς για εκείνον η πάθηση που αντιμετωπίζει με τα χρόνια επιδεινώνεται.

Η σπάνια πάθηση που πάσχει ο Brad Pitt

Ο Χολιγουντιανός σταρ μίλησε ανοιχτά για την πάθησή η οποία ονομάζεται «προσωπαγνωσία», και είναι ο λόγος που έχει χάσει πολλούς ανθρώπους από τη ζωή του, μιας και δεν του επιτρέπει να αναγνωρίσει ή να θυμάται.. πρόσωπα

Με την πάροδο του χρόνου, η πάθηση επιδεινώνεται δημιουργώντας μεγάλη δυσκολία να αναγνωρίσει ακόμα και τους δικούς του ανθρώπους, την οικογένειά του, τους φίλους τους και προσπαθεί να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να τους θυμάται, όπως τον τρόπο που περπατούν, τη φωνή τους ή το χτένισμά τους.

Αν και ο Μπραντ Πιτ δεν έχει διαγνωστεί επίσημα με αυτή την πάθηση, ο ίδιος θεωρεί ότι πάσχει από αυτό εδώ και χρόνια και μάλιστα, φοβάται πως οι άνθρωποι από το περιβάλλον του θα θεωρούν ότι είναι απόμακρος ή τους αποφεύγει. Μιλώντας παλαιότερα είχε αναφέρει: «Κανείς δεν με πιστεύει, όταν μιλάω για αυτό. Θέλω πολύ να γνωρίσω έναν άνθρωπο που να έχει την ίδια πάθηση. Νομίζουν ότι δεν τους σέβομαι. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι δεν τους αποχωρίζομαι. Απλά χρειάζομαι μια βοήθεια».

Τι θα γίνει με την σαμπάνια που έχει στείλει στα δικαστήρια τον Brand Pitt και την Angelina Jolie;

Στη βραδιά της μεγαλύτερης γιορτής του κινηματογράφου, αρκετοί-ειδικά δημοσιογράφοι και φωτογράφοι- δεν έμειναν μόνο στις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα πηγαδάκια των σταρ του Χόλιγουντ που έδωσαν το παρών στην απονομή των φετινών βραβείων Όσκαρ. (Δείτε εδώ τις υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ)

Περίμεναν μια συγκεκριμένη στιγμή της βραδιάς, όταν τα ποτήρια των διάσημων καλεσμένων θα γεμίσουν αποκλειστικά με την ροζέ σαμπάνια Fleur de Miraval του Μπραντ Πιτ, η οποία είναι το επίσημο ποτό της τελετής.

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η Αντζελίνα Τζολί θα δώσει το παρών, θα έχει πολύ ενδιαφέρον η σκηνή κατά την οποία θα αποφασίσει αν θα πιει ή δεν θα πιει το δημιούργημα του πρώην συζύγου της. Αυτό που παράγεται στο Chateau Miraval, το μυθικό κτήμα της Προβηγκίας από την οικογένεια Περίν, την οικογένεια Πίτερς και τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος τρέχει την Τζολί στα δικαστήρια.

Κι αυτό επειδή η τελευταία πούλησε πριν από λίγους μήνες το μερίδιό της σε ιταλική οινοποιία η οποία ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη, ενώ υπήρχε όρος που έλεγε ότι σε περίπτωση που επιθυμεί να πουλήσει, τον πρώτο λόγο θα είχε ο Πιτ.

Η σαμπάνια των Όσκαρ

Ο ηθοποιός που είχε παθιαστεί με το κτήμα της Προβηγκίας, από την πρώτη στιγμή προσπάθησε - τέσσερις τουλάχιστον φορές - να αγοράσει το μερίδιο της πρώην συζύγου του.

Κάθε φορά όμως που έφτανε μια ανάσα από το κλείσιμο του deal, η Τζολί απλά δεν υπέγραφε και ανέβαζε την τιμή σε ένα μπρα ντε φερ που κράτησε μήνες.

Βιώνοντας ένα πολεμικό διαζύγιο με εκατέρωθεν αγωγές, το ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Chateau Miraval, το κτήμα με τους αμπελώνες όπου παράγεται το ομώνυμο διάσημο ροζέ-στις παλιές καλές ημέρες αναφέρονταν σε αυτό ως «το κρασί των Μπραντζελίνα»-εξακολουθεί να «σφάζεται» στα δικαστήρια.

Για την περίσταση δημιουργήθηκε ειδική φιάλη που περιλαμβάνει την λέξη Oscars πάνω από την περίφημη ροζ ετικέτα της διάσημης σαμπάνιας και εκτός από την τελετή στο Dolby Theater, θα υπάρχει στο Governors Ball-το επίσημο πάρτι της Ακαδημίας μετά την απονομή-καθώς και στα άλλα events που θα πραγματοποιηθούν στο Λος Άντζελες όπως π.χ αυτό του Vanity Fair, στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η Τζολί που αναμένεται να είναι παρούσα, θα βρέξει τελικά τα χείλη της με τη ροζέ σαμπάνια που φέρνει την σφραγίδα του πρώην της και παράγεται στο διάσημο κτήμα της Προβηγκίας;