H συγκινητική ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή στο Instagram - Αποκάλυψε με 10 φωτογραφίες πως...

«Θέλω να πω ένα...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H συγκινητική ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή στο Instagram - Αποκάλυψε με 10 φωτογραφίες πως...

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και όλες οι εκπομπές αλλά και σειρές είναι έτοιμες για το φινάλε. Με την σειρά της η Δέσποινα Βανδή, θέλησε να κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση ανακοινώνοντας το τέλος του Chart Show.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε 10 φωτογραφίες με την καλή της φίλη Έλλη Κοκκίνου από το γύρισμα.

Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή για το Chart Show

«The last one @chartshowgreece

Με απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση και πολλή χαρά!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του @chartshowgreece που συνεργαστήκαμε τόσο όμορφα όλον αυτόν τον καιρό!

Ξεκουραστείτε γιατί έπονται κι αλλα!!!», έγραψε - δείτε πως τα πήγαινε σε τηλεθέαση.

Η σχετική ανακοίνωση του ALPHA

Αυτό το Σάββατο 9/7 στις 21:30 το Chart Show αποχαιρετά τη σεζόν και βάζει τα καλοκαιρινά του! Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τα 30 πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών. Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος αποκαλύπτουν τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τους στίχους, και μοιράζονται άφθονο παρασκήνιο για τα τραγούδια που έχουν την αύρα του καλοκαιριού!

Τραγούδια που κρύβουν μέσα τους την ανεμελιά των διακοπών, τη ζεστασιά του ήλιου, τη δροσιά της θάλασσας, τα χρώματα του ουρανού και τον ερωτισμό της καλοκαιρινής νύχτας.

Αυτό το Chart Show μεταδίδει καλοκαιρινά vibes με την Έλλη Κοκκίνου!

Στη μουσική σκηνή του Chart Show όμως ανεβαίνουν και οι (με αλφαβητική σειρά): Σοφία Αρβανίτη, Βαγγέλης Γερμανός, Κρυσταλλία, Λαθρεπιβάτες, Δημήτρης Ταταράκης, Prestige The Band. Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται τη Βίκυ Γεροθόδωρου, τη Μικαέλα Θεοφίλου, και τον Δημήτρη Μακαλιά!

Το Chart Show εύχεται καλό καλοκαίρι και δίνει ραντεβού τη νέα σεζόν με νέα charts και πολλή μουσική! Βέβαια, ο Νίκος Μουρατίδης, το "ξέσκισε" με τα λόγια του.