Δύσκολες στιγμές για τον Λέοντα Πατίτσα

Η ανάρτηση του στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες στιγμές για τον Λέοντα Πατίτσα

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει ο Λέοντας Πατίτσας μετά τις διακοπές τους με την Μαριέττα Χρουσαλά με γιοτ εκατομμυρίων στα νησιά της Ελλάδας, με αφορμή την επέτειο τους. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με μια ανάρτηση του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως άγνωστοι έχουν φτιάξει λογαριασμό στο Instagram με το όνομα και το πρόσωπο του, υποδυόμενοι πως είναι εκείνος.

Με την ανακοίνωση που έκανε, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους και να κάνει έκκληση να το αγνοήσουν το εν λόγω προφίλ και να του κάνουν μπλοκ με σκοπό να σβηστεί

Η ανακοίνωση του Λέοντα Πατίτσα

«Προσοχή! Κάποιος προσποιείται ότι είναι εγώ με τον ακόλουθο λογαριασμό: leonpats7. Παρακαλώ αγνοείστε τον και κάντε μπλοκ τον λογαριασμό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λέοντας Πατίτσας instagram

Η βίλα που αγόρασαν στο Μαϊάμι

Ο Λέων Πατίτσας συνεχίζει τις επιχειρηματικές του κινήσεις και όχι μόνο εντός Ελλάδας. Ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά πρόσθεσε στην περιουσία του μια φοβερή βίλα αξίας 17.5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι.

Ο Πατίτσας, που κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία μετά το θάνατο του πατέρα του, μέσω θυγατρικής του αγόρασε το σπίτι οκτώ υπνοδωματίων στην οδό 225 North Hibiscus Drive στο Μαϊάμι έναντι 11.4 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία.

Η City National Bank of Florida παρείχε δάνειο ύψους 11.4 εκατ. δολαρίων στο επενδυτικό fund, του οποίου ηγούνταν ο Μάικλ Σκοτ από το Beverly Hills και ο Πατίτσας ως διαχειριστής. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους, με τον Σκοτ να είναι επενδυτής κατά κύριο λόγο σε κινητά σπίτια.

Σύμφωνα με το Realtor.com, το ακίνητο διαθέτει πέντε μπάνια και εκτείνεται σε 7.050 τετραγωνικά μέτρα. Κατασκευάστηκε το 1934 σε έκταση 0.6 στρεμμάτων και διαθέτει στέγη από βαρελότο και εξωτερικούς τοίχους σε σομόν χρώμα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες της Redfin.

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr