Νέο επαγγελματικό βήμα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ανακοινώθηκε πως...

Η ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέο επαγγελματικό βήμα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ανακοινώθηκε πως...

Αυλαία αναμένεται να ρίξει σε λίγες ημέρες η εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Όπως είναι αναμενόμενο πρόκειται να δούμε και την επόμενη σεζόν στον ίδιο σταθμό την γνωστή παρουσιάστρια να καλημερίζει τους αγαπημένους της τηλεθεατές.

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε πίσω από κάποια γυρίσματα. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι ένα νέο πρότζεκτ.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ανάρτηση Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Σ' αγαπώ και σε θαυμάζω» - Οι τρυφερές ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια του συζύγου της

Την Τρίτη 5/7 ο Θέμης Σοφός είχε τα γενέθλιά του και έγινε 52 ετών. Λίγες ημέρες μετά την επέτειο γάμου του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τίμησε την ημέρα εκείνη προχωρώντας σε μία συγκινητική ανάρτηση, η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στον άνθρωπό της ανεβάζοντας άλλη μία φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία σέλφι τους, όπου και οι δύο είναι χαμογελαστοί και φαίνεται πως απολαμβάνουν την βόλτα τους, και τόνισε με τα λόγια της πόσο καλός πατέρας είναι για τα παιδιά τους και πόσο τον θαυμάζει για όλα όσα είναι και για όλα όσα έχει καταφέρει στη ζωή του μέχρι τώρα.

«Χρόνια πολλά @thsofos . Σύντροφος, συνοδοιπόρος κι ένας υπέροχος μπαμπάς. Σ' αγαπώ και σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός