Στα πιο αδύνατά της με κοιλιακούς φέτες - Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Καρβέλα με μαγιό

Στα καλύτερα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στα πιο αδύνατά της με κοιλιακούς φέτες - Η αρετουσάριστη φωτογραφία της  Καρβέλα με μαγιό

Η Σοφία Καρβέλα, η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση έχει επιλέξει να έχει μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η μεγάλη φήμη ωστόσο των γονιών της, την καθιστούν και εκείνη αυτομάτως γνωστή και συνεπώς πολλές κινήσεις της απασχολούν.

Μετά το ταξίδι της μαμάς της στην Αμερική, όπου και ζει αυτή τη φορά ήρθε η ίδια στην Ελλάδα μιας και αγαπάει την πατρίδα της και όσο να ναι σαν το καλοκαίρι στα νησιά της χώρας δεν έχει. Η σχεδιάστρια ενημερώνει τους καλούς της φίλους για όλα τα σχέδια της και πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram με μαγιό από την παραλία, δείχνοντας τις φοβερές αναλογίες της.

Μπορεί να επέλεξε ένα ήπιο σε χρώματα μαγιό, έχει ωστόσο μοναδικό, λόγω και του επαγγέλματος της και έτσι το ανέδειξε με τον ιδιαίτερο τρόπο, που το φόρεσε.

Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει με το μαγιό της

Σοφία Καρβέλα

«Με κάνουν να νιώθω χάλια για τον εαυτό μου»

Ξέσπασε η Σοφία Καρβέλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η κόρη της Άννας Βίσση που μένει στην Αμερική, είναι καθημερινή χρήστης των social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την ζωή της, όπως για παράδειγμα φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Ωστόσο, πριν μερικές ώρες θέλησε με ένα instastory, να μιλήσει για ένα θέμα της διαδικτυακής ζωής, που την προβληματίζει και επηρεάζει, όπως φαίνεται, την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα μίλησε για τα άσχημα συναισθήματα που της προκαλούν ορισμένοι λογαριασμοί στο Instagram που κάνουν συνεχώς και σε μόνιμη βάση αναρτήσεις για το πόσο τέλεια είναι η ζωή τους και πόσο χαρούμενοι είναι καθημερινά.

Όπως ανέφερε στο κείμενο της, της λείπουν οι δημοσιεύσεις που παρουσίαζαν πως είναι τα συναισθήματα των ανθρώπων στην πραγματικότητα, καθώς η ζωή δεν έχει μόνο χαρές. Έτσι λοιπόν οι αναρτήσεις αυτές την καταθλίβουν, γιατί είναι σαν έμμεσα να ορίζουν μία μονόπλευρη εκδοχή της ζωής.

Σοφία Καρβέλα instagram