«Ούτε εγώ περίμενα πως θα τα καταφέρω» - Άλλος άνθρωπος ο Γιάννης Λοβέρδος αφού έχασε...

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ούτε εγώ περίμενα πως θα τα καταφέρω» - Άλλος άνθρωπος ο Γιάννης Λοβέρδος αφού έχασε...

Ο Γιάννης Λοβέρδος είναι μία προσωπικότητα από τον χώρο της πολιτικής με μεγάλο κύρος, παρά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη το απόγευμα της Πέμπτης 7/7 στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, και μίλησε για την μάχη του με την παχυσαρκία, την οποία κατάφερε να κερδίσει.

Πλέον είναι φανερά αδυνατισμένος και εξήγησε πως για να μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο που είναι τώρα, χρειάστηκαν πολλά χρόνια γυμναστικής και διατροφής, κάτι που ούτε εκείνος δεν πίστευε ποτέ ότι θα μπορούσε να πετύχει.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Λοβέρδου για την παχυσαρκία και την απώλεια των κιλών του

«Ούτε εγώ περίμενα πως θα τα καταφέρω. Ακόμα δεν λέω μεγάλες κουβέντες γιατί σε αυτή τη διαδικασία ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι τα έχεις καταφέρει. Ανά πάσα στιγμή, μπορείς να ξανακυλήσεις. Εγώ προσωπικά δεν πήρα βοήθεια από κανέναν, το έκανα μόνος μου. Αποφάσισα κάποια στιγμή ότι πρέπει να ζήσω και να ζήσω καλά», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θυμάμαι κάποτε ένας εκδότης εφημερίδας μου είχε πει μία φράση που με είχε πληγώσει πάρα πολύ. Ήταν πολύ σκληρή φράση. “Πώς μπορώ να επενδύσω να έρθεις στην εφημερίδα μου, όταν έχεις τόσα κιλά” μου είχε πει».

«Θυμάμαι έναν αντίπαλό μου στις εκλογές, ο οποίος μου πρόσαψε ότι είμαι χοντρός και δεν ντύνομαι καλά. Συνήθως όταν έχεις πολλά κιλά, δε μπορείς να ντυθείς καλά. Αυτά έλεγε κι αυτό με πείσμωσε», κατέληξε.

«Έλεγαν για μένα “κοιτάξτε πώς είναι''»

Ο Γιάννης Λοβέρδος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» το πρωί της Τρίτης 28/6, όπου και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για τη μάχη που έδωσε για να χάσει τα περιττά κιλά.

«Υπάρχει κοινωνικός ρατσισμός για τους παχύσαρκους. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχω κανονικό βάρος. Είχα ξεπεράσει τα 200 κιλά. Το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις τα κιλά που έχασες. Έχασα τα κιλά με διατροφή και άσκηση.

Ήμουν ο μόνος με πολλά παραπάνω κιλά στην τηλεόραση. Έλεγαν για μένα “κοιτάξτε πώς είναι”. Χρειάζεται αυτοπειθαρχία και μάχη με τον εαυτό σου για να χάσεις τα κιλά. Δεν άντεχα το βάρος μου, τώρα κάθε μέρα περπατάω χιλιόμετρα», είπε αρχικά ο Γιάννης Λοβέρδος.

Ο Γιάννης Λοβέρδος είπε επίσης: «Είμαι 60 ετών και αισθάνομαι 30. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να καταφέρουν το στόχο τους».