Με κοραλί μπλουζάκι και τέρμα μαυρισμένη - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη από τη βραδινή έξοδό της

Που την πέτυχε χθες 7/7 ο φωτογραφικός φακός του Youweekly;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κοραλί μπλουζάκι και τέρμα μαυρισμένη - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη από τη βραδινή έξοδό της

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μαρίνα Πατούλη, ωστόσο αρκετά συχνά πηγαινοέρχεται στην Μύκονο, μιας και έχει ανοίξει εκεί το δικό της κατάστημα με ρούχα, που είναι άκρως εντυπωσιακό -δείτε εδώ μερικά πλάνα-.

Η επιχειρηματίας και πρόεδρος της UNESCO βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο, αφενός επαγγελματικά και αφετέρου προσωπικά, μιας και φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, του Βλάσση Χολέβα, με κανέναν από τους δύο ωστόσο να έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Μάλιστα, το Youweekly τσάκωσε και απαθανάτισε το βράδυ της Πέμπτης 7/7 την Μαρίνα Πατούλη σε μια βραδινή έξοδό της σε πολύ γνωστό μαγαζί στην Αθήνα, με την εμφάνισή της για ακόμη μια φορά να είναι εντυπωσιακή.

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα κοραλί μπλουζάκι, το οποίο της πάει ομολογουμένως πολύ, μιας και αναδεικνύει τελικά το μαύρισμά της.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη από την χθεσινή 7/7 έξοδό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη από την χθεσινή 7/7 έξοδό της 

φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη από την χθεσινή 7/7 έξοδό της 

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη από την 7/7 έξοδό της 

Συγκίνησε η Μαρίνα Πατούλη για την αλλαγή που έκανε στη ζωή της

Λίγος καιρός πέρασε από τη μέρα που εκδόθηκε και επίσημα το διαζύγιο της Μαρίνας Πατούλη με τον Γιώργο Πατούλη. Από τότε, η ίδια επέλεξε να αλλάξει σημαντικά τη ζωή της και μάλιστα έκανε και ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Πλέον η Μαρίνα Πατούλη περνάει το μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς της στη Μύκονο καθώς έχει ανοίξει εκεί το μαγαζί της, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα (δείτε εδώ τις κοινές φωτοφραφίες από το νησί των ανέμων).

Η Μαρίνα Πατούλη λοιπόν, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει όλες τις γυναίκες που τη στηρίζουν στο νέο αυτό βήμα της.

«Στη νέα μου επιχειρηματική προσπάθεια ώστε καθεμία γυναίκα από εμάς να νιώσει όμορφη κ μοναδική, η αγαπη σας μου δίνει φτερά για την κατάκτηση του στόχου μου!!!Ευχαριστω όλες εσάς!Ενα μεγάλο ευχαριστώ στις παλιές μου μαθήτριες που με στηρίζουν με την απεριόριστη αγάπη τους σε αυτό το νέο μου ξεκίνημα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρίνα Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη ανάρτηση μαγαζί