«Πολεμήθηκε από ναυαρχίδες της καθεστωτικής δημοσιογραφίας...» - «Καταπέλτης» ο Βερύκιος στον αποχαιρετισμό του Happy Day

«Εμείς εδώ στο Happy Day κερδίσαμε ένα στοίχημα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πολεμήθηκε από ναυαρχίδες της καθεστωτικής δημοσιογραφίας...» - «Καταπέλτης» ο Βερύκιος στον αποχαιρετισμό του Happy Day

Αυλαία ρίχνει σήμερα για την φετινή σεζόν το Happy Day, το οποίο θα ξαναδούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από Σεπτέμβρη, και έτσι λίγα λεπτά πριν τελειώσει η εκπομπή, ο Δήμος Βερύκιος θέλησε να πει δυο λόγια για να αποχαιρετήσει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, (δείτε εδώ τις ευχές της για τον Θέμη Σοφό) και τους τηλεθεατές που τους κρατάνε συντροφιά εδώ και 9 χρόνια.

Τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Βερύκιου

«Πρέπει να αποχαιρετήσουμε τον κόσμο που πίνουμε μαζί τόσα χρόνια τον καφέ το πρωί. Αυτά που λέμε, ούτε από την κοιλιά μας τα βγάζουμε, ούτε στόχο έχουν να προκαλούμε αναταράξεις. Έχουμε πολλές αναταράξεις στην κοινωνία. Έχουμε πιστούς φίλους, έχουμε πιστούς ρεπόρτερ. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο και καλά κάνουν που είναι μαζί μας.

Αυτή η παρέα έχει ανεβάσει το επίπεδο και το γνωστικό της πεδίο, έχει διευρυνθεί. Μπορούμε να κάνουμε συζητήσεις χωρίς συνεννόηση και να κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος της ευπρέπειας και κυρίως του γνωστικού αντικειμένου κι αυτό δεν είναι εύκολο».

«Εμείς εδώ στο Happy Day κερδίσαμε ένα στοίχημα. Πολλοί αμφισβήτησαν στα 9 αυτά χρόνια το αν θα μπορούσε η ενημέρωση να παντρευτεί με τη ψυχαγωγία. Πολεμήθηκε από ναυαρχίδες και της εκάστοτε καθεστωτικής δημοσιογραφίας, και από τα δεξιά και από τα αριστερά. Η ζωή έρχεται να επιβραβεύσει. Ο κόσμος μας, η παρέα μας η πρωινή είναι οι καλύτεροι ρεπόρτερ» πρόσθεσε ο Δήμος Βερύκιος.

Νέο επαγγελματικό βήμα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ανακοινώθηκε πως...

Όπως είναι αναμενόμενο πρόκειται να δούμε και την επόμενη σεζόν στον ίδιο σταθμό την γνωστή παρουσιάστρια να καλημερίζει τους αγαπημένους της τηλεθεατές.

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε πίσω από κάποια γυρίσματα. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι ένα νέο πρότζεκτ.

Ανάρτηση Σταματίνας Τσιμτσιλή