Απόστολος Ρουβάς: Αποκάλυψε πως έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Φανή

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Απόστολος Ρουβάς: Αποκάλυψε πως έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Φανή

O Απόστολος Ρουβάς παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 8/7. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σεφ μίλησε για το Survivor, αλλά και την αναπόφευκτη σύγκρισή του με τον αδερφό του, Σάκη Ρουβά καθώς και για την σύντροφό του, Φανή.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά

«Η έκθεση μου στα μίντια θα με προβλημάτιζε, ήμουν δεν ήμουν αδερφός του Σάκη Ρουβά. Το συζήτησα μαζί του, η συμβουλή του ήταν πολύ χρήσιμη» αποκαλύπτει ο ίδιος και σημειώνει πως η σύγκριση με τον αδερφό του δεν τον έχει επηρεάσει αν και ως παιδί το έβλεπε λίγο διαφορετικά.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του, στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης δηλώνει πως έμαθε τα όριά του τα οποία τελικά είναι πιο ψηλά, απ’ ό,τι ο ίδιος γνώριζε. «Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το ριάλιτι που δεν θα ήθελα ούτε καν να τους ξαναδώ, ίσως να μην επεδίωκα να συναντηθώ μαζί τους, όπως με τον Τάκη και τον Βαλάντη» προσθέτει.

Για τη νέα φάση της ζωής του, στη Θεσσαλονίκη μίλησε επίσης και αποκάλυψε πως μετακόμισε εκεί για τη νέα του σύντροφο, τη Φανή προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και μένουν μαζί.

Τέλος, δηλώνει πως η τηλεόραση του άνοιξε έναν νέο «δρόμο» και πως μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει και άλλα πράγματα πέραν της μαγειρικής.

''Με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί ένα χρόνο, με ενδιαφέρει να κάνουμε...''

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» το πρωινό της Δευτέρας 13/6 και παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στους συνεργάτες της. Ο σεφ και πρώην παίκτης του survivor μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του, στη διαβίωση τους, αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνει σύντομα οικογένεια.

Σε προηγούμενη φάση ο Ρουβάς μίλησε για την επιβίωσή του στον Άγιο Δομίνικο, την πάλη με τα όριά του, τη στήριξη από την οικογένειά του, αλλά και τα διατροφικά προβλήματα που αντιμετώπισε για μια περίοδο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Ο σεφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφό του που τον στήριξε και στην απόφασή του να πάει στο survivor, απρ' ότι είναι μόνο ένα χρόνο μαζί και δεν γνώριζαν πότε θα επιστρέψει από τη ζούγκλα του παιχνιδιού. Παραδέχτηκε πως δεν της μαγειρεύει πάντα, ωστόσο στο ψυγείο του θα βρει κανείς πολύ τυρί, αυγά, φρούτα και λαχανικά.

Τέλος για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια μαζί της είπε:

«Θα το ήθελα, είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρόγραμμά μου. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σάκη και τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, θεωρώ ότι παίρνεις πολλά από αυτό τον θεσμό».