«Να δούμε τι άλλο θα συμβεί!» - Ασύλληπτο περιστατικό με τη Σκορδά στην τελευταία εκπομπή του Πρωινού

Η παρουσιάστρια δεν μίλησε καθόλου αλλά χαμογέλασε...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να δούμε τι άλλο θα συμβεί!» - Ασύλληπτο περιστατικό με τη Σκορδά στην τελευταία εκπομπή του Πρωινού

Αυλαία ρίχνει την Παρασκευή 8/7 το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά θα κάνει την τελευταία αποφώνησή της στον ΑΝΤ1 την ώρα που τα περιστατικά στην εκπομπή της πάνε και έρχονται από το πρωί. Πράγματι ένα μεγάλο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής της φτάνει στο τέλος του, και τα πράγματα είναι λίγο μουδιασμένα στο πλατό ενώ πολλά ακούγονται για το επαγγελματικό της μέλλον...

Τα ευτράπελα στο πλατό του Πρωινού

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, το Πρωινό: «Λοιπόν αν δεν γκρεμιστεί σήμερα το πλατό… έχουν μπει πουλιά, έχουν σκάσει δύο με τρία φώτα, ακούστηκε ένα μπαμ από πίσω…» και κοίταξε τη Φαίη Σκορδά και συνέχισε «να δούμε τι άλλο θα συμβεί»!

Χαμός στο πλατό στην τελευταία εμφάνιση της Σκορδά στον Αντ1

Η παρουσιάστρια δεν μίλησε καθόλου, αλλά χαμογέλασε γλυκά, ενώ οι συνεργάτες της είπαν με μία φωνή «όλα καλά»!

«Δεν είναι το φόρεμα που φόρεσες...» - Οι σπόντες μεταξύ Λιάγκα και Σκορδά στον αέρα της εκπομπής

Η παρουσιάστρια εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής πιο εντυπωσιακή από ποτέ με ένα κολλητό floral φόρεμα, που διέγραφε το καλλίγραμμο κορμί της και τις τέλειες αναλογίες της, και ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να το σχολιάσει on air και να ξεκινήσουν οι μπηχτές.

Ο Γιώργος θυμόταν ότι στην πρώτη μέρα της φετινής σεζόν, φορούσε παρόμοιο φόρεμα και της είπε: «Δεν είναι το φόρεμα που φόρεσες στην πρώτη μέρα της εκπομπής;» και η παρουσιάστρια με χαμόγελο είπε: «Δεν έβαλα το ίδιο, έβαλα της νέας κολεξιόν… Προετοιμάζεσαι για τα της μόδας;» και ξέσπασαν σε γέλια οι συνεργάτες της.

Και στη συνέχεια ο Γιώργος να σκύβει το κεφάλι και να λέει: «Ε, μάλιστα»! Και συνέχισε λέγοντας: «Θα μαγειρέψω και σήμερα…» και χαμογέλασε αμήχανα.

Το πλάνο δε της Φαίης Σκορδά όσο μιλούσε ο Γιώργος έδειχνε πως και εκείνη βρισκόταν σε δύσκολη θέση μιας και μετά από πολλά χρόνια θα βρεθεί σε λίγες ώρες να αποχαιρετά τους συνεργάτες της.