Ποιος την ακούει μετά από αυτό την Βρισηίδα - Το άβολο κοπλιμέντο του Μαρτίκα στην Καινούργιου στον αέρα του Super Kατερίνα

Τα πειράγματα της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ποιος την ακούει μετά από αυτό την Βρισηίδα - Το άβολο κοπλιμέντο του Μαρτίκα στην Καινούργιου στον αέρα του Super Kατερίνα

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ήταν καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής 8/7 στο Super Κατερίνα με σκοπό να συζητήσουν θέματα Survivor 5, το οποίο από ότι φαίνεται έχει κουράσει την παρουσιάστρια και έτσι του ζήτησε να μιλήσουν για την Βρισηίδα.

Η σχέση αυτή του νέου ζευγαριού φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και έτσι η Κατερίνα θέλησε να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερες σχετικές πληροφορίες. Το περίεργο λοιπόν ήταν, πως ενώ μιλούσε για τον νέο του έρωτα άλλαξε η συζήτηση και ξαφνικά ο Σπύρος άρχισε να κάνει κοπλιμέντα στην Καινούργιου.

Το κοπλιμέντο του Σπύρου Μαρτίκα στην Κατερίνα Καινούργιου

«Είστε εντυπωσιακότατη».

Έξαλλη η Καινούργου με τον Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπής Super Κατερίνα την Παρασκευή 8/7 και μίλησε για το Survivor και την σχέση του με την Βρισηίδα. Μόλις ο πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης μπήκε στο πλατό. Η Κατερίνα Καινούργιου τον καλημέρισε και τον καλωσόρισε ενώ στη συνέχεια τον έβαλε να κάτσει στην καρέκλα για να ξεκινήσουν τη συζήτηση τους.

Η παρουσιάστρια θέλησε να του εξηγήσει πως στην αρχή του παιχνιδιού δεν τον συμπαθούσε αλλά μετά αυτό άλλαξε. Κατά την διάρκεια όμως της πρότασης της, ο Μαρτίκας την διέκοψε, κάτι που την εκνεύρισε ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Θα σου πω την αλήθεια. Δεν μου ήσουν συμπαθής όταν μπήκες στο παιχνίδι, αυτό βέβαια στην αρχή». Αυτήν την φράση δεν την άφησε ο Σπύρος Μαρτίκας να πέσει κάτω και απάντησε με αυθορμητισμό και άνεση, πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της: «Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους».

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της συνέχισε: «Να ολοκληρώσω σε παρακαλώ πολύ;»