«Λένε ότι είναι ό,τι της πει ο Μάλλης...» - Απασφάλισε η Καινούργιου για όσα έχουν ακουστεί για την πορεία της

Αφού αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της αναφέρθηκε στο γεγονός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Λένε ότι είναι ό,τι της πει ο Μάλλης...» - Απασφάλισε η Καινούργιου για όσα έχουν ακουστεί για την πορεία της

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η σημερινή για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μιας και την Παρασκευή 8/7 ρίχνει αυλαία για σεζόν, και θέλησε να ευχαριστήσει έναν έναν τους συνεργάτες της, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον καλό της φίλο και συνεργάτη της Νίκο Κοκλώνη, και έπειτα αναφέρθηκε σε πολλά που ακούγονται δίνοντας τις δικές τις απαντήσεις για την πορεία της.

Οι ευχαριστίες της Καινούργιου στους συνεργάτες της

«Χρύσλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί τα τελευταία χρόνια με έχεις βοηθήσει να γίνω καλύτερη παρουσιάστρια… Και όσες φορές κι αν έχουμε διαπληκτιστεί, είναι τόσο επαγγελματίας η Χρύσλα που μετά από ένα λεπτό τα έχουμε ξεχάσει όλα. Γιάννη σε ευχαριστώ για όλα. Η επιτυχία είναι και συνολική αλλά και εσάς των τριών.

Δημήτρη μου, ήταν όνειρό μου να δουλέψω κάποια στιγμή μαζί σου, γιατί ήμασταν φίλοι και λέγαμε τι ωραία θα ήταν η χημεία μας στον αέρα. Είσαι ένα ξεχωριστό πλάσμα, με έσωσες από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Αντρέα μου το πιο μεγάλο ευχαριστώ εννοείται σε σένα. Χωρίς εσένα δεν θα έβγαινε αυτή η εκπομπή.

Και, Θέμη μου, νομίζω δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να πορεύομαι και να εργάζομαι χωρίς εσένα. Πολλοί λένε ότι η Καινούργιου είναι ό,τι της πει ο Μάλλης στο ακουστικό. Το δέχομαι κι αυτό και τιμή μου που τον έχω τόσα χρόνια γιατί έφτασα εδώ που είμαι. Αλλά σε αγαπάω ακόμα για κάτι πιο σημαντικό, νιώθω τέτοια ασφάλεια και εμπιστοσύνη που μακάρι να είχα κι έναν άντρα στη ζωή μου που να ένιωθα τόσο ασφαλής όπως είμαι με εσένα επαγγελματικά.

Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Alpha. Πραγματικά, άλλη εκπομπή ήρθαμε να κάνουμε και τελικά κάναμε μια διαφορετική εκπομπή. Σας ευχαριστώ που μας δώσατε την ευκαιρία να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό κι εμένα να με κάνετε καλύτερη».

Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά - Η εξομολόγηση της για την επανασύνδεση με τον Τσαγκρίδη

Εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι και πάλι μαζί (και μάλιστα με προϋποθέσεις). Σήμερα (8/7), στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο πλατό του Super Κατερίνα και δε δίστασε να ρωτήσει μπροστά στις κάμερες τη φίλη του για όσα ακούγονται.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου τον ευχαρίστησε για τη στήριξη που της έδωσε, ενώ στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε ξεκάθαρα αν είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της ή αν θα περάσουν ξανά το καλοκαίρι οι δυο τους.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Είχα να διαχειριστώ το άγχος της μεταγραφής και χωρισμούς και προσωπικά, σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου και συγγνώμη αν σε τρέλανα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν υπάρχει τελικά επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Πρόσεχε μην το περάσουμε οι δυο μας πάλι το καλοκαίρι, θα δείξει από συμπεριφορές θα εξαρτηθεί», απάντησε η παρουσιάστρια.