«Δε ξέρω αν ήταν το ιδανικό αλλά...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει πώς του φάνηκε το τέλος των Άγριων Μελισσών

Την επόμενη μέρα από το φινάλε της σειράς

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δε ξέρω αν ήταν το ιδανικό αλλά...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει πώς του φάνηκε το τέλος  των Άγριων Μελισσών

Ο Λεωνίδας Κακούρης παραχώρησε δηλώσεις στο φινάλε του Πρωινού για το συνταρακτικό τέλος του Δούκα Σεβαστού και το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός βρέθηκε σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή από την όμορφη Χώρα της Σερίφου σε σύντομες καλοκαιρινές διακοπές, πριν την έναρξη της θεατρικής παράστασης «Η μεγάλη πλεκτάνη», που συμμετέχει.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κακούρη για το τέλος των Άγριων Μελισσών και του ρόλου του

«Δε ξέρω αν ήταν το ιδανικό... αλλά σίγουρο ήταν ένα τέλος (δείτε εδώ τα tweets για τον ηρωικό θάνατο του Δούκα) που αφήνει για τον ήρωα χωρίς μονό τις αρνητικές αρχικές εντυπώσεις. Το τέλος έτσι, όπως το έχτισαν τα παιδιά, μου άρεσε πάρα πολύ. Αυτό που ήθελα για τον ήρωά μου ήταν να περάσει από τη ζωή και να έχει καταλάβει, όπως και για τους υπόλοιπους. Ο ήρωας πήρε μαθήματα ζωής. Και βέβαια, ο ερχομός ενός παιδιού είναι η ελπίδα», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Στην επόμενη μου δουλειά είμαστε σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για μία σειρά.. θα ανακοινωθεί προφανώς από το κανάλι... από το Mega.. το όνομα του Ρόδου, που είναι και βιβλίο», είπε στο τέλος για το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Το ''αντίο'' του Λεωνίδα Κακούρη για τις Άγριες Μέλισσες

Ήταν γνωστό, πως η αγαπημένη σειρά του κοινού οι ''Άγριες Μέλισσες'' δε θα συνεχίσουν την προβολή των επεισοδίων τους και έτσι η φοβερή αυτή σειρά, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, δεν θα συνεχίσει και για τέταρτη σεζόν.

Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 7/7 και ήταν πραγματικά συγκλονιστικό, ειδικά στο σημείο που η Ελένη αποχαιρέτησε το Διαφάνι με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Έτσι λοιπόν, η παραγωγή μπορεί πια και επίσημα να ξεστήσει το όλο το σκηνικό, που είχε στηθεί για να εξυπηρετήσει το σενάριο, με μια φωτογραφία του Κακούρη να δείχνει ένα ρημαγμένο τοπίο.

«Άγριες Μέλισσες Τίτλοι τέλους …» γράφει στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Λεωνίδας Κακούρης, και όπως είναι αναμενόμενο, σάρωσε σε σχόλια και likes.

Τέλος - Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες - Διαφάνι