«Η στασιμότητα δεν μου αρέσει» - Η ανάρτηση της Κατερίνας Λένη για την αποχώρηση από την Super Κατερίνα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η στασιμότητα δεν μου αρέσει» - Η ανάρτηση της Κατερίνας Λένη για την αποχώρηση από την Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Λένη, που πολλές φορές την είδαμε να σοκάρει την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της με τα λόγια της, αποχώρησε οριστικά από την Super Κατερίνα και αφού επέστρεψε στην ηρεμία του σπιτιού της θέλησε να γράψει λίγα λόγια για τον κόσμο που την παρακολουθεί.

Έτσι, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον κόσμο που την στήριξε και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, συνοδεύοντας το κείμενό της και με άλλες ευχές.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Λένη για την αποχώρηση από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

«Ένα ακόμη ταξίδι ολοκληρώθηκε σήμερα. Ανέκαθεν ήμουν λάτρης των ταξιδιών! Η στασιμότητα είναι που δεν μου αρέσει. Και όπως πολύ σοφά έχει πει και ο Όσκαρ Ουάιλντ: “Αυτός που έχει τη συνήθεια να ταξιδεύει, ξέρει να φτάνει πάντα τη στιγμή που πρέπει να φύγει”.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους ανεξαιρέτως, ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξεκούραστο, ήρεμο, χαρούμενο, γεμάτο από ωραίες εικόνες με ανθρώπους που αγαπάτε και σας βγάζουν τον καλύτερο σας εαυτό!!

Να κάνετε τις βουτιές σας, γιατί η θάλασσα βοηθάει με έναν μαγικό τρόπο να αποβάλλουμε τις τοξίνες από πάνω μας, να πιείτε τα κοκτέιλ σας, να φάτε ότι γουστάρετε, να φιλοσοφήσετε μέχρι πρωίας, να διαβάσετε, να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να επιστρέψετε πιο έτοιμοι από ποτέ… για νέα ταξίδια, πιο ωραία!!!! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Κατερίνα Λένη

Τα όλο νόημα λόγια της προς τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Λένη κατά τη διάρκεια της εκπομπής την Παρασκευή 8/7, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, αποχαιρέτησε την Κατερίνα Καινούργιου και τους υπόλοιπους συνεργάτες της, καθώς η συνεργασία τους ολοκληρώνεται και επίσημα για αυτή τη σεζόν, και με αυτή την αφορμή αντάλλαξαν λίγα λόγια η μία με την άλλη.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, είσαι φανταστική. Είσαι πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Ξέρω ότι θέλεις να κάνεις άλλα πράγματα. Εύχομαι καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα. Θα σε στηρίξω σε ό,τι κι αν χρειαστείς. Ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά που συνεργαστήκαμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Λένη από την πλευρά της, η οποία θυμίζουμε ότι είχε λείψει από την εκπομπή ένα διάστημα μέσα στην άνοιξη, ανέφερε:

«Θέλω να πω ότι ήταν δύσκολη η φετινή χρονιά. Παρ’ όλα αυτά έχω μάθει να εστιάζω στα θετικά. Σου οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στον Θέμη αν και πολλές φορές ήρθαμε σε σύγκρουση. Εγώ ξέρεις ότι θέλω να λέω αλήθειες. Παρ’ όλα αυτά θα είμαι ευγνώμων και όχι αχάριστη».