''Έσκασαν'' τα ευχάριστα για την Καίτη Γαρμπή - Έγινε γνωστό πριν από λίγο

Εν όψει του καλοκαιριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Έσκασαν'' τα ευχάριστα για την Καίτη Γαρμπή - Έγινε γνωστό πριν από λίγο

Μετά την περιπέτεια που είχε η αγαπημένη Καίτη Γαρμπή με την υγεία της, είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την καλοκαιρία του καλοκαιριού, που θα δώσει στο θέατρο Άλσος στις 20 Ιουλίου, μαζί με τον λατρεμένο της γιο.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη, καθώς είναι γνωστό, πως το κοινό της τραγουδίστριας είναι πάρα πολύ μεγάλο και πως φυσικά όλοι θα θέλουν να δουν από κοντά την μουσική της ένωση με τον Δημήτρη Σχοινά, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο, με τις πρώτες ενδείξεις να είναι πολύ καλές.

Η συναυλία της Καίτης Γαρμπή στο θέατρο Άλσος

Συναυλία - Γαρμπή

Το νέο κοινό τραγούδι της Γαρμπή με τον Φέρρη

Για πρώτη φορά ενώνουν τις φωνές τους η Καίτη Γαρμπή και ο Θοδωρής Φέρρης και παρουσιάζουν ένα τέλειο ντουέτο και συγκεκριμένα ένα από τα μεγάλα και διαχρονικά hits της Καίτης Γαρμπή, το «Όλα Στα Καταλογίζω».

Το «Όλα Στα Καταλογίζω», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997, στο album «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή, που έγινε τριπλά πλατινένιο και θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο εμπορικές δισκογραφικές δουλειές των ‘90s.

Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τους δύο καλλιτέχνες στο stage των φετινών Mad Video Music Awards, όπου η Καίτη Γαρμπή παρέλαβε τιμητικό βραβείο για τα πάνω από 30 χρόνια προσφοράς της στην ελληνική μουσική.

Τη νέα ενορχήστρωση έκαναν ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και ο Στέλιος Παπακοσμίδης.

Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» δίνει συνέχεια στο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής. Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛΙSSES, «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά και «Τρυφερότητα» με τον Γιάννη Πλούταρχο, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay, φτάνοντας ακόμα και στο no1 των μεταδόσεων.