Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά - Αποχαιρέτησε για πάντα τη "Βιολέτα" της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά - Αποχαιρέτησε για πάντα τη

Την Πέμπτη 7/7 οι Άγριες Μέλισσες του ANT1 προβλήθηκαν για τελευταία φορά και το φινάλε ήταν σοκαριστικό. Πολλοί διάσημοι και μη σχολίασαν το τέλος της σειράς, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Ναταλία Γερμανού που παρακολουθούσε φανατικά, ωστόσο ένας ένας, οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούσαν αναρτούσαν το δικό τους "αντίο" και ευχαριστούσαν τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.

Το ίδιο έκανε, λοιπόν, και η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας βαθιά συγκινημένη, ενώ την ίδια στιγμή της ήταν δύσκολο να σκεφτεί πως θα είναι η ζωή της χωρίς αυτό τον ρόλο στον οποίο έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, για να τιμήσει την "Βιολέτα" της, έφτιαξε ένα κολάζ φωτογραφιών από στιγμές της στο σίριαλ.

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών

«Είναι δύσκολο να απεκδυθείς έναν ρόλο που υποδύεσαι τόσα χρόνια. Που τον αγάπησες κι αγαπήθηκε τόσο πολύ! Αποχαιρετάω σήμερα τη Βιολέτα με χαρά και νοσταλγία. Ευχαριστώ όλους τους συνανθρώπους μου που δούλεψαν με πάθος και μεράκι! Ευχαριστώ το κοινό για την αγάπη κ τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Και κυρίως ευχαριστώ τους συναδέλφους, συμπρωταγωνιστείς, φίλους, αδερφούς μου, τους Ηθοποιούς.

Τα Καθαρόαιμα που σέρνουν την άμαξα κ μας ταξιδεύουν. Που καταθέτουν την ψυχή τους κ ασκούν το λειτούργημα τους με αυταπάρνηση, ασχέτως αν είναι χαρούμενοι, λυπημένοι, αν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, αν πέθανε η μάνα τους. Οι Ηθοποιοί Ήρωες! Σας ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θεοφανία Παπαθωμά

Οι συμβολισμοί στο τελευταίο επεισόδιο

Οι Άγριες Μέλισσες ολοκλήρωσαν την τρίχρονη πορεία τους στον ΑΝΤ1, όπως αναφέρθηκε, το βράδυ της Πέμπτης με ένα καθηλωτικό επεισόδιο στο οποίο είδαμε πρωταγωνιστές να πεθαίνουν και τη δικαίωση να γεμίζει το Διαφάνι.

Αυτό που λίγοι τηλεθεατές πρόσεξαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ήταν οι συμβολισμοί που έκρυβαν ορισμένες σκηνές... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr