Στιγμές χαλάρωσης για το ζεύγος Τανιμανίδη - Μπόμπα στη Μύκονο μετά τις αντιδράσεις στο προφίλ της

Λίγο πριν ξυπνήσουν οι κόρες τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές χαλάρωσης για το ζεύγος Τανιμανίδη - Μπόμπα στη Μύκονο μετά τις αντιδράσεις στο προφίλ της

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται στη Μύκονο για διακοπές, αλλά και για να πραγματοποιήσουν τις ετοιμασίες για την βάφτιση των μικρών τους κοριτσιών, όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει. Μετά τον "σάλο" γύρω από το όνομα της δεύτερης για τον τρόπο που προσφέρει φαγητό στα παιδιά της, ένα μπάνιο στην παραλία είναι ότι πρέπει για χαλάρωση.

Έτσι, όλοι μαζί απόλαυσαν λίγες στιγμές ηρεμίας δίπλα στο κύμα, γι' αυτό άλλωστε έχουν νοικιάσει και σπίτι στο νησί των ανέμων, και ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί το στιγμιότυπο αυτό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αστειεύτηκε, μάλιστα, για τον λίγο χρόνο που διαθέτει μέχρι να ξυπνήσουν πάλι η Αριάνα και η Φιλίππα.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα με τα παιδιά τους στην παραλία

«Παραλία πλέον πάμε 4αδα…κάτσε όμως να ρουφήξω το φρέντο μου πριν ξυπνήσουν!», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης

Με μικροσκοπικό μπικίνι στην αγκαλιά του παρουσιαστή η νεαρή μαμά

Μόνιμοι κάτοικοι Μυκόνου έχουν γίνει ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Και καλύτερο προορισμό δεν μπορούσαν να διαλέξουν, αφού εκεί θα βαφτίσουν τις μικρές δεσποινίδες τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπως προαναφέρθηκε. Μέχρι τότε γεμίζουν τις καλοκαιρινές τους αποσκευές με όμορφες αναμνήσεις και ευχάριστες στιγμές από τις πρώτες τους διακοπές ως οικογένεια!

Άλλωστε δεν κρύβουν πόσο ευτυχισμένοι έχουν γίνει από τότε που απέκτησαν τα παιδιά τους και προσπαθούν να τα περιλαμβάνουν σε όλες τις δραστηριότητές τους. Κυκλαδίτες με τα όλα τους, έχουν προσαρμοστεί άψογα στη ζωή του νησιού, περνούν άφθονο χρόνο στη βίλα που νοικιάζουν, στην περιοχή του Καλαφάτη και, σύμφωνα με ανθρώπους του νησιού, κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην καθημερινή τους παρουσία και τις βόλτες με το καρότσι.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Αυτό δεν σημαίνει πως στερούνται εξορμήσεις στις κοσμοπολίτικες ακτές, με τον φακό του YOU να συναντά το ευτυχισμένο ζευγάρι στην παραλία του Lohan, όπου έκαναν μερικές ξέγνοιαστες βουτιές μαζί με αγαπημένους φίλους. Και ό,τι και να πούμε για το bikini body τής Χριστίνας είναι λίγο, αφού μέσα σε έναν χρόνο έχει χάσει όλα τα παραπανίσια κιλά (δείτε εδώ την διατροφή της).

Χριστίνα Μπόμπα Μύκονος περιοδικό YOU