«Ανατριχιάζω ακόμα...» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Χρονοπούλου για την κακοποιητική σχέση της

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ανατριχιάζω ακόμα...» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Χρονοπούλου για την κακοποιητική σχέση της

Η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία χάρισε στο κοινό της μία μοναδική μουσική βραδιά λίγες ημέρες πριν, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και μίλησε "ανοιχτά" για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της, ανάμεσα στις οποίες είναι και μία κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως έχει περάσει πολύ περίεργες καταστάσεις και αυτή τη συγκεκριμένη δεν θα μπορέσει να την ξεπεράσει ποτέ. Μετά από αυτή τη σχέση, μάλιστα, αποκάλυψε πως για να συνέλθει έμεινε οχτώ χρόνια μόνη της.

Η αποκάλυψη της Μαίρης Χρονοπούλου για την κακοποιητική της σχέση

«Υπήρξαν ένας, δυο σύντροφοι στη ζωή μου που η σχέση μας ήταν πολύ ομαλή, πολύ σεβαστική, πολύ θαυμαστική και διατηρείται μέχρι και σήμερα. Μετά από 20 χρόνια. Η σχέση μπορεί να τελειώνει αλλά μένουν οι πολύ καλές στιγμές που έχεις περάσει με τον σύντροφο σου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όλοι έχουμε περάσει και πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μας. Πείτε μου έναν που δεν έχει περάσει! Από αυτές μαθαίνεις να αποφεύγεις τα άσχημα και να κυνηγάς τα όμορφα. Τίποτα άλλο .Δεν είναι πάντα και από την αρχή τίποτα κακοποιητικό. Στην αρχή είναι όλα ροζ, ασημένια, χρυσά και αστραφτερά. Μετά όμως στη διαδρομή αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες και οι άνθρωποι, η ενδοσυνεννοήση των δυο ατόμων».

«Βεβαίως και έχω ζήσει κακοποιητική σχέση, μια φορά στη ζωή μου, που δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Πολύ άσχημα πράγματα… Ας μην τα συζητήσουμε! Όταν το σκέφτομαι, ανατριχιάζω ακόμα. Έχω περάσει μια φορά στη ζωή μου πολύ κακοποιητική σχέση. Ξέφυγα με… οκτόμιση χρόνια μετέπειτα απόλυτης μοναξιάς. Δεν είχα να σκεφτώ τίποτα άλλο παρά μόνο τον εαυτό μου και την εσωτερική μου πάλη. Τίποτα άλλο», κατέληξε.

«Έχω τύψεις φοβερές...»

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή μια πολύ στενάχωρη είδηση, που αφορά στο θάνατο του Δάκη, ενός πολύ αγαπημένου τραγουδιστή στο κοινό, ο οποίος έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο αείμνηστος καλλιτέχνης ήταν πολύ πετυχημένος και αρεστός και αυτό φάνηκε ξανά, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του.

Τη Δευτέρα 30/5 στην εκπομπή Στούντιο 4 μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου καθώς υπήρξε πολύ κοντά του, και θέλησε να αποκαλύψει ιστορίες για το όνομα του, που δεν ήταν ευρέως γνωστές. Με πολύ όμορφα λόγια και φανερά συγκινημένη μίλησε η ηθοποιός και σε σημεία έδειξε μετανιωμένη για συμπεριφορές της αναφορικά με το παρελθόν.

«Τελευταία περνώ λευκές νύχτες και χθες ήταν μια γκρίζα… Με είχαν συνδέσει φοβερά με τον Δάκη με το τραγούδι «Τόσα Καλοκαίρια». Ήταν εμβληματικό αυτό το τραγούδι κι αυτή η σκηνή. Αυτό το τραγούδι ήταν για να χορέψω εγώ αλλά θα ήταν κι ο Δάκης σε πλάνα. Αν ήταν κι ο Δάκης, θα ήταν το πρώτο βίντεο κλιπ στην Ελλάδα. Ενδιάμεσα θα υπήρχαν πλάνα του Δάκη αλλά τελικά δεν μπόρεσε να έρθει» ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Χρονοπούλου για Δάκη

«Έχω τύψεις φοβερές, έχω φερθεί εκβιαστικότατα. Ήταν πιτσιρικάς τότε ο Δάκης, δουλεύαμε στο στούντιο της Φίνος Φιλμ κι έπεσε στα χέρια μου το διαβατήριό του. Είδα ότι λεγόταν Βρασίδας Χαραλαμπίδης και του λέω τι περίεργο όνομα έχεις και μου είπε μην το πεις. Κι άρχισε ο εκβιασμός, πήγαινε να μου πάρεις τσιγάρα γιατί θα πω ότι σε λένε Βρασίδα. Πήγαινε ένα χιλιόμετρο μακριά για να μου φέρει. Το φοβόταν τότε φρικτά, ήταν πιτσιρικάς.

Ο γλυκός μου, τι καλό παιδί. Ήταν εξωστρεφέστατος, κοινωνικότατος αλλά είχε τη δική του σκέψη. Δεν κάναμε πολλή παρέα αλλά όποτε συναντιόμασταν, είχαμε μια πολύ γλυκιά χημεία. Δεν είχαμε μιλήσει τελευταία, ήταν πολύ καιρό πριν. Μάθαινα τα νέα του από την Κατιάνα Μπαλανίκα, που ήταν πολύ φίλοι» πρόσθεσε η Μαίρη Χρονοπούλου.