«Παλεύει για τη ζωή του...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Παλεύει για τη ζωή του...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι ένας από τους ηθοποιούς που προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και όταν μάθαμε με ποια ηθοποιό διατηρούσε σχέση, πάθαμε σοκ. Παρόλα αυτά, ήρθε η στιγμή να μοιραστεί κάτι πολύ σοβαρό με το κοινό του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες ήρθε στη ζωή ο ανιψιός του, όμως ήρθε πρόωρα στον κόσμο και αυτό κάνει πολύ δύσκολο τον τρόπο με τον οποίο ζει, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να μην αντέξει, όπως αναφέρει ο ίδιος. Έτσι, μέσα από τη συγκινητική αυτή φωτογραφία θέλησε να περάσει ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Η συγκινητική ανάρτηση του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη

«Αυτός ο ανθρωπάκος είναι ο ανιψιός μου γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει το αγόρι μου για την ζωή του…εμείς που θεωρούμε δεδομένο ότι ζούμε να το ξανασκεφτούμε να ευχαριστήσουμε ότι πιστεύουμε που είμαστε καθημερινά ζωντανοί και να αρπάξουμε την μέρα την κάθε μέρα όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα και να παλέψουμε να φτιάξουμε έναν κόσμο πολύ πιο όμορφο από το χτεσινό …keep walking my boy we will meet soon», έγραψε ο ηθοποιός.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

«Η ζωή μου είναι...»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα, την Κυριακή 10/4, και έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα του, ενώ δεν έλειψε και η αναφορά στο κίνημα MeToo και η άποψη του σχετικά με όσα συμβαίνουν.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην έννοια του επαγγέλματός του και μίλησε ακόμη και για τους δημοσιογράφους με τους οποίους συναναστρέφεται, για τους οποίους έχει μάθει να αναγνωρίζει πότε προσφέρουν πραγματικά μία είδηση. Χαρακτηρισε τη ζωή του βαρετή και τόνισε για την δίκη του Φιλιππίδη και εκείνη του Λιγνάδη πως η ευγένεια είναι κάτι που λείπει από την κοινωνία μας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε αρνηθεί να μιλήσει για τον Παύλο Χαϊκάλη και τις ανήθικες πράξεις του.

«Πάντα με ιντρίγκαρε η έννοια του επαγγέλματός σας. Παρατηρώ πολύ προσεκτικά τους δημοσιογράφους, αντιλαμβάνομαι τη σωματικότητα, την έκφραση, πότε λέει αλήθεια και πότε όχι, αν πραγματικά είναι μια είδηση που θέλει να πει ή του την έχουν “φορέσει”», ανέφερε αρχικά.

Έπειτα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Εκφράζω αμέσως αυτό που νιώθω. Θα πω τώρα στους συναδέλφους μου πόσο ανάγκη τους έχω και πόσο τους ευχαριστώ, γιατί μετά αν φύγουν το αφήσαμε. Αν κάτι είναι δυσάρεστο, δε θα είμαι προσβλητικός. Θα πω “σήκω πάλι και ξαναπροσπάθησε”».

«Δεν είναι τρομερό που συζητάμε για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και θα μπορούσαν να υπάρχουν 1.500 ακόμα περιπτώσεις; Και φοβηθήκαμε όλοι; Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε για να μη χάσει κάποιος τη δουλειά του, τη ζωή του, την ταυτότητά του. Έλεγαν πως αν δε μιλάς, είσαι μαζί με τους θύτες.

Τι μίσος να διαχωριστούμε μεταξύ μας, ενώ θα έπρεπε να λύσουμε το πρόβλημα; Τελικά δεν ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε με ευγένεια, τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε ένα τέτοιο πρόβλημα», επισήμανε για το MeToo.

«Θέλω να με πάει ένα αεροπλάνο στα σύνορα της Αλάσκας, να μου δώσουν μια μοτοσυκλέτα και να φτάσω στη Γη του Πυρός», δήλωσε για την τρελή του επιθυμία.

Όσον αφορά τις γυναίκες, είπε: «Είναι πολύ τιμητικό να σου λένε ότι αρέσεις στις γυναίκες, αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο.Ο Σταρόβας θα έλεγε “δεν έχουν γούστο” ή όπως θα έλεγε ο Κρατερός “έχουν γούστο”» και πρόσθεσε για τη ζωή του: «Είναι βαρετή η ζωή μου. Διάβασμα, γράψιμο, χιλιόμετρα, βενζίνη, καστορέλαιο. Το σπίτι μου είναι γεμάτο βιβλία, πράγματα, στυλό, πέντε μπουκάλια κάπου.

Αν ανοίξεις την ντουλάπα μου είναι “πένα”. Γιατί φοράω ένα παλτό τον χρόνο. Ζω με έναν υπέροχο σκυλάκο και έρχονται και φίλοι μου κατά καιρούς, οπότε τα κάνω όλα μέσα στο σπίτι. Από τα 17 ζω μόνος μου».