Σήμερα γάμος γίνεται στα Χανιά - Η Κόνι Μεταξά θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση

Δείτε αναλυτικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σήμερα γάμος γίνεται στα Χανιά - Η Κόνι Μεταξά θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους, αφού το Σάββατο 9/7 έχουν προγραμματίσει τον γάμο τους στα Χανιά, μετά από πολύ καιρό ετοιμασιών. Το ζευγάρι, αν και ήταν να κάνει την τελετή στην Σαντορίνη, τελικά επέλεξε την Κρήτη και εμείς αναμένουμε τα πρώτα πλάνα.

Ο γάμος δεν θα έχει πολύ κόσμο, όπως είχε αποκαλύψει κα η ίδια η τραγουδίστρια, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι άλλος άνθρωπος εκείνη την ημέρα.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καποτση

«Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρείς φίλες δικές μου και τρείς φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος».

Οι ευχές του Πανταζή για τον γάμο που έρχεται

Η Κόνι Μεταξά είναι ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και εκπληρώσει ουσιαστικά το όνειρο ζωής της, να παντρευτεί δηλαδή με τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση. Αυτήν την περίοδο το ζευγάρι είναι στα Χανιά οργανώνοντας και τις τελευταίες ετοιμασίες.

Όσο για τον πρώτο άντρα, που είχε τεράστια αδυναμία στο κορίτσι, ο λόγος για τον Λευτέρη Πανταζή, είναι γνωστό πως λιώνει εδώ και χρόνια για την Κόνι και πλέει και εκείνος σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, την Πέμπτη 7/7 ο τραγουδιστής έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας συγκινητικές ευχές για την κόρη του.

«Παιδί μου έρχεται η σημαντικότερη μέρα τις ζωής σου με τον αντρούλη σου και είμαι ο ποιο ευτυχισμένος μπαμπάς του κόσμου!!!Να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι».

Λευτέρης Πανταζής - Κόνι