Survivor: Ξεκίνησαν τα ταξιδάκια - Η πρώτη κοινή απόδραση του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα

Για που το έβαλαν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: Ξεκίνησαν τα ταξιδάκια - Η πρώτη κοινή απόδραση του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ζευγάρι εδώ και κάποια χρόνια και παρ' όλα αυτά είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι που μπήκε το κορίτσι του στο Survivor 5.

Ο τραγουδιστής τη στήριξε από την αρχή μέχρι και την ημέρα του ημιτελικού, που τραγούδησε για πάρτη της. Και αφού λοιπόν, τελείωσε και αυτή η δοκιμασία, τώρα πια είναι ελεύθεροι να ζήσουν τον έρωτα του και μάλιστα το Σάββατο 9/7 έκαναν το πρώτο του ταξίδι, σύμφωνα με το στόρυ του Δάντη στο instagram, χωρίς να αποκαλύπτει όμως την τοποθεσία.

Το πρώτο ταξίδι του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Την πάω Άγιο Δομίνικο λίγο κι επιστρέφω».

Η Ασημίνα αποκάλυψε το πρώτο πράγμα που θα έκανε με τον Δάντη μετά το survivor 5

Η Ασημίνα Χαζηανδρέου έφτασε πάρα πολύ κοντά στην πηγή του τελικού του Survivor 5, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και η πορεία της έληξε το βράδυ της Τρίτης 5/7 στον μεγάλο ημιτελικό, που διεξήχθη στο θέατρο του Γαλατσίου.

Το αθλητικό κορίτσι λοιπόν, αφού δεν άκουσε το όνομα της στην τελική δυάδα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ''love it'' και μεταξύ άλλων μίλησε για τον καλό της, τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος ήταν εκεί και φυσικά τραγούδησε το τραγούδι, που της έχει αφιερώσει. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα, που θα έκανε φεύγοντας θα ήταν να μείνουν οι δύο τους μαζί.