«Αν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι...» - Η Δανάη Μιχαλάκη εξομολογείται για την σχέση της με το σύζυγό της

«Ο Γιώργος δεν έχει σχέση...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι...» - Η Δανάη Μιχαλάκη εξομολογείται για την σχέση της με το σύζυγό της

Η Δανάη Μιχαλάκη μετά το τελευταίο επεισόδιο της εμβληματικής και αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε καλεσμένη στο DOT το Σάββατο 9/7 και παραχώρησε μία συνέντευξη άκρως αφοπλιστική.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην σειρά και στις στιγμές που της έμειναν ανεξίτηλες στα γυρίσματα. Πρόσφατα, μάλιστα , αποκάλυψε το πως κέρδισε τον ρόλο της Δρόσως. Μίλησε, επίσης, και για το σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μιχαλάκη για το σύζυγό της

Αρχικά, θυμήθηκε πώς ήταν η ζωή της πριν γίνει ευρέως γνωστή στο κοινό. «Μου λείπει να κάνω βλακείες στον δρόμο, επειδή έχω καταγωγή από Αγγλία έκανε την τουρίστρια, γενικά πια έχω τελείως διαφορετική καθημερινότητα. Μου δίνει χαρά ότι μπορώ να βιοποριστώ από αυτό που ήθελε και με γεμίζει.

Στο σχολείο δεν ήταν όπως είπε η «ωραία του σχολείου» ούτε καλή μαθήτρια. «Είχα μία κοροϊδία λόγω της αγγλικής μου προφοράς». «Δεν με αγαπούσαν οι καθηγητές μου, ήμουν πειραχτήρι».

Η επανάστασή της στην εφηβεία κράτησε τρία χρόνια, από τα 14 ως τα 17, και οι γονείς της είπε ότι θα έπρεπε να πάρουν μετάλλιο που την άντεξαν. «Είδα το La La Land και βγήκα από την αίθουσα, πήγα παραιτήθηκα γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έκανα έναν χρόνο κάστινγκ και δεν με έπαιρναν πουθενά» είπε για το πώς πήρε το ρίσκο να αφήσει τη δουλειά της και να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει ηθοποιός.

Στη συνέχεια άφησε τη σχέση της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. «Ο Γιώργος δεν έχει σχέση με τον χρόνο. Τον περιμένω πάντα. Είμαι αυστηρή μαζί του, του λέω τη γνώμη μου με αγάπη. Αν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι, θα μας είχαν πάει στο Δαφνί. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν γελάμε».

«Αν δεν συνεργαζόμασταν δεν..» - Το επικό σχόλιο της Δανάης Μιχαλάκη για τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου

Την Τρίτη 7/6 το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε την πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών», Δανάη Μιχαλάκη, η οποία αποκάλυψε το πως κέρδισε τον ρόλο της Δρόσως αλλά και το τι συμβαίνει με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η Δανάη Μιχαλάκη φέτος το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Αντιγόνη», το γνωστό έργο του Σοφοκλή που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ στον θίασο θα βρίσκεται και ο σύζυγός και ηθοποιός, Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Στο έργο θα παίζω δίπλα σε πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα. Την αδερφή μου στις Μέλισσες, Ελένη Τρίγου αλλά και τον σύζυγό μου, Γιώργο Παπαγεωργιού, με τον οποίο παίζουμε μαζί πρώτη φορά», ανέφερε η ηθοποιός και συνέχισε: «Αν δεν παίζαμε μαζί, δεν θα βλεπόμασταν».

«Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, αν είχε περιοδεία μόνο ο ένας και ο άλλος θα πήγαινε κάπου να τον βρει», κατέληξε η ηθοποιός.