Κανείς δεν το γνώριζε μέχρι τώρα! Παντρεύτηκε πρωταγωνιστής των Άγριων Μελισσών

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κανείς δεν το γνώριζε μέχρι τώρα! Παντρεύτηκε πρωταγωνιστής των Άγριων Μελισσών

Τον Γιώργο Γεροντιδάκη τον γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες, οι οποίες την Πέμπτη 7/7 έριξαν αυλαία και αποχαιρέτησαν για πάντα το κοινό τους.

Όσο καλά ξέραμε τον χαρακτήρα και τη ζωή του στο σίριαλ, άλλο τόσο δεν γνωρίζουμε για τον ίδιο και την προσωπική του ζωή αφού πάντα επιλέγει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μη λέει πολλά (ωστόσο, εμείς ξέρουμε σε ποια σειρά θα τον δούμε του χρόνου).

Μία είδηση, όμως, "έσκασε σαν βόμβα", αναφορικά με το όνομά του. Το STAR, λοιπόν, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός παντρεύτηκε την περασμένη άνοιξη τη γυναίκα της ζωής του. Ο λόγος για την Άσπα Κωνσταντοπούλου, η οποία είναι και η γυναίκα στην οποία οφείλονται όλες οι φαντασμαγορικές αλλαγές στα πρόσωπα των ηθοποιών της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε και ο Γεροντιδάκης.

Στο παρελθόν, τα μόνα λόγια του ήταν πως δεν ήταν μόνος του στη ζωή και πως συγκατοικούσε με την αγαπημένη του, η οποία πάντα θέλει να τον βλέπει να πετυχαίνει πράγματα και να κατακτά τους στόχους του.

Παντρεύτηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης και αυτή είναι η σύζυγός του

Η γυναίκα του Γιώργου Γεροντιδάκη

Γιώργος Γεροντιδάκης - γυναίκα

«Ό,τι ζήσαμε στο Διαφάνι μας...»

Η αγαπημένη σειρά του ''Άγριες Μέλισσες'' τελείωσε, όπως αναφέρθηκε ήδη, και η αλήθεια είναι πως οι τελευταίες εξελίξεις μέχρι και το τελευταίο λεπτό ήταν καταιγιστικές, με το κοινό να μένει άναυδο.

Ένας από τους ήρωες μάλιστα, που είχε δύσκολο τέλος ήταν ο Μελέτης, ο οποίος ουσιαστικά τιμωρήθηκε για όσα προκάλεσε. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο ηθοποιός, που ενσάρκωσε το ρόλο, αποχαιρέτησε τον ήρωα του και το κοινό, με μια συγκινητική ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«” Ανακούφιση “… Τελείωσε ένα τεράστιο κεφάλαιο, ένα μοναδικό ταξίδι που θα έχω και θα έχουμε χαραγμένο στο μυαλό και την καρδιά μας!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους τους ανθρώπους που παρακολούθησαν, αγάπησαν και στήριξαν την δουλειά μας αυτά τα τρία χρόνια γιατί χωρίς εσάς δεν θα είχαμε την χαρά να ζήσουμε ότι ζήσαμε στο Διαφάνι μας! Σας ευχαριστούμε για όλα!».

Μελέτης - Άγριες Μέλισσες