«Σκεφτόμαστε να...» - Ο Σχίζας ανακοίνωσε μια και έξω τις βλέψεις που έχει για την Παναγιώταρου

Βιάζονται μήπως;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σκεφτόμαστε να...» - Ο Σχίζας ανακοίνωσε μια και έξω τις βλέψεις που έχει για την Παναγιώταρου

O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των όσων είπαν, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέση τους, που συζητιέται ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο, που είναι ξανά μαζί μετά από τόσους μήνες απόστασης, που είχαν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα βιαστούν να κάνουν κινήσεις, που αφορούν στη σχέση τους και με πρώτο βήμα να είναι η συγκατοίκηση, καθώς και οι δύο είναι σε φάση, που ψάχνουν σπίτι.

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Μόνο καλά πράγματα φαντάζομαι για αυτό το κορίτσι». «Σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε. Ο Στάθης πριν μπει στο παιχνίδι άφησε το σπίτι του, είμαι σε φάση που κι εγώ ψάχνω σπίτι οπότε θα μείνουμε στο ίδιο» αποκάλυψαν.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Κάνουμε εκπομπή κάθε μέρα στο σπίτι».

Το τρυφερό βίντεο της Παναγιώταρου με τον Σχίζα

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 5. Το βράδυ της Τετάρτης (6/7) κατέκτησε το έπαθλο, και από εκείνη τη στιγμή περνάει τη μέρα του μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι ενώ όπως αποκάλυψαν, η σχέση τους κρατάει εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ κάποιες φήμες τους θέλουν να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι βγήκα και είμαι περήφανος για αυτό. Δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου. Τα σχόλια “Δάντης εναντίον Αλεξάνδρας” προσβάλλει λίγο εμάς. Αυτό η αλήθεια είναι ότι λίγο με πείραξε. Εννοείται ότι θα έχουμε στήριξη από τους ανθρώπους μας, αλλά πέντε μήνες εμείς εκεί τι κάναμε;

Με την Αλεξάνδρα ήταν όλο τόσο αυθόρμητο, είχαμε πει μόνο αν θα βγει στην επικοινωνία… Στο πρώτο έπαθλο είχε βγει ως φίλη. Μόλις την είδα σε βίντεο κλήση ήταν αυθόρμητο. Φαντάσου πόσο πολύ την αγαπάω που δεν με νοιάζει να το μάθει όλη η Ελλάδα», αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας.

Το ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο από την ημέρα του στο σπίτι, ενώ μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο στο οποίο φαίνεται το δικό της χέρι, το χέρι του Στάθη Σχίζα και το σκυλάκι της.