Έναν βήμα πριν τον γάμο η Νίνα Λοτσάρη με τον Χρήστο Λεμονίδη;

Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έναν βήμα πριν τον γάμο η Νίνα Λοτσάρη με τον Χρήστο Λεμονίδη;

Η Νίνα Λοτσάρη διατηρεί πάνω από έναν χρόνο σχέση με τον επιχειρηματία Χρήστο Λεμονίδη και δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή εμφάνιση). Μάλιστα, μιλώντας στην Real, η τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα έλεγε όχι σε έναν δεύτερο γάμο.

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Νίνα Λοτσάρη με τον Χρήστο Λεμονίδη

«Με τον Χρήστο βρεθήκαμε στις πιο δύσκολες εποχές που έχουμε ζήσει και από την πρώτη ημέρα σταθήκαμε ο ένας στον άλλον βράχος. Αυτό για εμένα έχει σημασία, όλα τα άλλα ο χρόνος θα τα φέρει. Ακόμα κι έναν δεύτερο γάμο.. Οι σχέσεις που δεν αγαπάς ρουτινιάζονται», είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά κατά την διάρκεια της πανδημίας και περνούν πολύ χρόνο μαζί κάνοντας πράγματα που αγαπούν. «Αυτό το καλοκαίρι θα βρούμε χρόνο για ολιγοήμερες αποδράσεις. Αυτήν την περίοδο τρέχουν παράλληλα 3 διαφορετικά επαγγελματικά projects μου».

Έναν βήμα πριν τον γάμο η Νίνα Λοτσάρη με τον Χρήστο Λεμονίδη;

Η Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της και "λιώνει"

Το πρωί της Παρασκευής 10/6 δηλώσεις της πολύ ταλαντούχας Νίνας Λοτσάρη, προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή Happy Day και τη συχνότητα του Alpha. Η ίδια βρίσκεται στην καλύτερη όπως όλα δείχνουν περίοδο της ζωής της καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Χρήστου Λεμονίδη και μαζί απολαμβάνουν υπέροχες στιγμές στις οποίες έκανε αναφορά...

Τον προηγούμενο Μάρτιο το λαμπερό ζευγάρι έκλεισε έναν χρόνο σχέση και στις δηλώσεις που έκανε η performer στην κάμερα του Happy Day που τη συνάντησε σε βραδινή της έξοδο παραδέχτηκε πως είναι εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη. «Ορισμένα πράγματα δε χρειάζεται να τα δηλώνουμε, νομίζω είναι εμφανέστατα και θεωρείται και φλυαρία να τα δηλώνουμε» είπε η Νίνα Λοτσάρη χαρακτηριστικά.