«Η Χρυσούλα μου είναι...» - Ο Στάθης Σχίζας αποκαλύπτει πώς προέκυψε η πατρότητα στη ζωή του

Μιλάει, επίσης, και για τη σχέση που έχει σήμερα με τη μητέρα της κόρης του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η Χρυσούλα μου είναι...» - Ο Στάθης Σχίζας αποκαλύπτει πώς προέκυψε η πατρότητα στη ζωή του

Ο νικητής του Survivor 5 Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Γκούντ” την Κυριακή 10/7 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την 9χρονη κόρη του που ήρθε στη ζωή όταν εκείνος ήταν μόλις 21 ετών αλλά και τη σχέση που διατηρεί σήμερα με την μητέρα της.

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα

«Η Χρυσούλα μου είναι εννέα ετών. Ήταν φανατική του Survivor, όταν της είπα ότι θα πάω στο παιχνίδι μας άκουσε όλος ο Βύρωνας. Χάρηκε πάρα πολύ, ξετρελάθηκε. Μου είπε να πάω στην κόκκινη ομάδα και ότι θα με βλέπει.

Την πήρε ο ύπνος. Δεν άντεξε να δει το αποτέλεσμα. Πήγα το επόμενο πρωί και τη βρήκα, ήταν λίγο μαζεμένη γιατί είχε να με δει καιρό αλλά σιγά σιγά ανοίχτηκε» είπε ο Στάθης Σχίζας, τον οποίο πριν από λίγο σήμερα Κυριακή 10/7 ''άδειασε'' ο Βασάλος στην εκπομπή της Χρηστίδου.

«Ήμουν σε σχέση με αυτή την κοπέλα, λίγο διάστημα. Ήμουν 21 και εκείνη 24. Της είπα ότι η απόφαση θα είμαι δίπλα της σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει.,,, Το κρατήσαμε, και ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου.

Μετά από 7-8 μήνες χωρίσαμε αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, πάνω από όλα είμαστε γονείς. Αποφασίζουμε μαζί για το παιδί, το βλέπω κάθε μέρα, την παίρνω και τα Σαββατοκύριακα. Είμαστε πολύ καλά».

Η πρώτη ανάρτηση της πρώην γυναίκας του Σχίζα μετά την νίκη του - H αναφορά στην κόρη τους

Ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 αναδείχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/7 και μετά από πολλές ώρες αναμονής και αγωνίας, ακούστηκε στο θέατρο του Γαλατσίου το όνομα του Στάθη Σχίζα. Πολλοί θεώρησαν το αποτέλεσμα ανατροπή, όμως η Παναγώταρου, ο ίδιος και το κοινό του το καταχάρηκαν.

Ο Σχίζας συγκλονίστηκε και εκείνος από την αγάπη του κόσμου και για τον λόγο αυτό έσπευσε να τους ευχαριστήσει με τις πρώτες δηλώσεις του. Την ώρα λοιπόν, που εκείνος γιόρταζε το ευτυχές γεγονός με την αγαπημένη του, η πρώην γυναίκα του έκανε ένα στόρυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όλο νόημα.

Με μια φωτογραφία της κόρης τους να κοιμάται, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη, αναφέροντας μάλιστα πως η κόρη τους δεν κατάφερε να μείνει ξύπνια και έτσι δεν πρόλαβε να μάθει την μεγάλη νίκη του πατέρα της.

«Το δικό μου τρόπαιο, η γυναίκα της ζωής μου κοιμήθηκε, το πρωί που θα μάθει τα νέα θα σας ευχαριστήσει για τον μπαμπά της. Να είστε όλοι καλά και πάνω από όλα τα παιδάκια σας!».

Πρώην Σχίζα