«Ένα θέλω μπορεί» - Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Αρσενάκου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Είναι πρότυπο γυναίκας και παράδειγμα προς μίμηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ένα θέλω μπορεί» - Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Αρσενάκου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα πρότυπο γυναίκας, η οποία έχει καταφέρει να δίνει δύναμη σε πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος περνάει δυσκολίες, καθώς η επίθεση με το βιτριόλι, που υπέστη της άλλαξε μια για πάντα την κοσμοθεωρία.

Παρ' όλα αυτά συνεχίζει πολύ δυνατή, δείχνει πολύ ακομπλεξάριστη τα σημάδια που της έχει αφήσει η επίθεση και παράλληλα έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται τόσο επαγγελματικά όσο και να κάνει πράγματα, που γεμίζουν την ψυχή της. Πραγματικά, είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους και πολλοί είναι εκείνοι που βρίσκονται στο πλευρό της και την στηρίζουν συνεχώς δίνοντας της μεγάλη δύναμη.

Μαζί της συναντήθηκε ο Γιώργος Αρσενάκος και θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή αλλά και να τη δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μιας και είναι αρκετά ενεργός στα social media αλλά πρόκειται και για μία σημαντική στομή στη ζωή του να γνωρίζει μία γυναίκα - σύμβολο για την ελληνική κοινωνία.

Η ανάρτηση του Γιώργου Αρσενάκου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Την ευχαρίστησε για την όμορφη κουβέντα τους με μία ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Η περιουσία σου στην ζωή είναι οι όμορφοι άνθρωποι που συναντάς στην διαδρομή της. Παίρνεις μαθήματα από την δύναμή τους θωρακίζοντας σε για τις επόμενες δυσκολίες δείχνοντας σου τι πραγματικά έχει σημασία και αξία στην ζωή.

Ιωάννα σε ευχαριστώ για αυτή την όμορφη κουβέντα που μοιραστήκαμε. Κρατάω όσα είπαμε στην καρδιά μου! «Ένα θέλω μπορεί» αυτό έχω μάθει κι αυτό εσύ μας δίδαξες ξανά».

ανάρτηση Αρσενάκος για Παλιοσπύρου

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε με βιτριόλι πριν από δυο χρόνια προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της παρά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, την ψυχολογική εξουθένωση και πολύ πόνο. Μάλιστα, πρόσφατα την είδαμε να παραχωρεί συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» όπου αποκάλυψε το πρόσωπό της για πρώτη φορά.

Η ίδια είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τα social media όπου προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει τρανά παραδείγματα στον έξω κόσμο καθώς αναμφίβολα έχει διδάξει σε όλους τι σημαίνει δύναμη ψυχής. Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της λεζάντας της:

«Παρ΄όλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία».