Αλέξης Κούγιας: "Καταπέλτης" κατά της Χρηστίδου - «Ελπίζω να κρατήσει κάτι από το μισθό της και να έχει εργασία τότε»

Η επίσημη ανακοίνωση του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας:

Το πρωί της Δευτέρας 11/7 ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση κατά της Σίσσυς Χρηστίδου καθώς δεν δίστασε να ανακοινώσει πως πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά της γνωστής παρουσιάστριας του MEGA μετά από την συνέντευξη του γιου του σκιτσογράφου «Μποστ» όπου προβλήθηκε το Σάββατο 9/7 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Από την άλλη, ο γνωστός ποινικολόγος έχει κάνει αγωγή ύψους 100.000 ευρώ σε πολύ γνωστή παρουσιάστρια.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια κατά της Σίσσυς Χρηστίδου

«Η Σίσσυ Χρηστίδου, γνωστή εχθρός και πολέμιος του Δημήτρη Λιγνάδη, στην εκπομπή της το Σάββατο, ενώ γνώριζε το περιεχόμενο μιας μαγνητοφωνημένης συνεντεύξεως του, αγνώστου εις εμέ αλλά νομίζω και εις τους περισσότερους Έλληνες, γιου του αείμνηστου σκιτσογράφου «Μποστ», δημοσιοποίησε αυτή την εντελώς συκοφαντική συνέντευξη στην εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, με σκοπό να με συκοφαντήσει.

Γι’ αυτή τη συνέντευξη θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι θα λογοδοτήσουν στα ποινικά δικαστήρια και οι δυο, αλλά να είναι έτοιμοι και να με αποζημιώσουν και ελπίζω η μεν Σίσσυ Χρηστίδου να κρατήσει κάτι από το μισθό της και να έχει εργασία τότε, ο δε γιος του «Μποστ» να έχει κρατήσει κάτι από την κληρονομιά του πατέρα του.

ADΌσο για τις κλωτσιές, αυτά θα ήθελα να μου τα πει προσωπικά και να μην τρέχει μετά σαν το Βαλλιανάτο και το Λαζόπουλο στα δικαστήρια.

Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει.

Ωραίο είναι να χρησιμοποιείς το όνομα του Κούγια για να έχεις τηλεθέαση και για να σε μάθουν, αλλά όταν το κάνεις με αυτό τον τρόπο και με αυτή την ψευτομαγκιά, χωρίς να είναι ο ίδιος κοντά, πρέπει να πληρώνεις και θα πληρώσετε και οι δυο.

Αθήνα,11.07.2022

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξης Χ. Κούγιας».

Το ιστορικό πίσω από το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια - Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ''Χαμογέλα και πάλι'' το Σάββατο 9/7 και μεταξύ των όσων είπε, δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στις υποθέσεις ηθοποιών, που έχουν έρθει αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Γενικότερα ο ηθοποιός έχει αποδείξει το πόσο πολύ έντονος είναι όταν κάτι ξεπερνάει τα όρια του και με αφορμή λοιπόν το γεγονός, πως υπάρχουν συνάδελφοι του στη φυλακή, βρήκε την αφορμή να σχολιάσει την υπερασπιστική γραμμή αυτών, αξιολογώντας με αρνητικό τρόπο την παρουσία του Αλέξη Κούγια συγκεκριμένα.

«Έχουν υπάρξει κολοσσοί στο είδος μας και καλό είναι να κρατάμε μία μετριοπαθή στάση, να μη γινόμαστε ψωνάρες και ξιπασμένοι. Άνθρωποι δεν μπόρεσαν να ξεκαβαλήσουν το καλάμι και εκτέθηκαν πολλαπλώς.

Παιδιά, λυπάμαι, αλλά ήδη ακολουθείται μία υπερασπιστική γραμμή που είναι για κλωτσιές. Και ο κύριος Κούγιας θα έπρεπε κι αυτός να πάει μέσα, μας έχει αλλάξει τα φώτα από νομικής απόψεως. Βγαίνει ο θύτης ανώτερος του θύματος. Είναι 110 καταγγελίες, είναι δηλαδή 110 ψεύτες και ο ένας το αρνί το βαλλόμενο;».

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε στη συνέχεια: «Αν αθωωθούν δεν θα ξαναδούλευα μαζί τους. Δεν γουστάρω κακούς ανθρώπους. Γιατί να δουλέψω με ανθρώπους με σκοτεινό παρελθόν, σκοτεινό παρόν και πιθανώς σκοτεινό μέλλον;

Οι οποίοι είναι παρτάκηδες, εαυτούληδες, φιλοχρήματοι και φαταούλες; Δεν βλέπω τον λόγο. Πολύ καλά έκαναν και τους διέγραψαν. Περάσανε οι δόξες τους και θέλω τώρα να τους δω γιατί ο άνθρωπος φαίνεται στις δυσκολίες. Για να τους δω τώρα τι προσωπείο θα έχουν».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Δεν θέλω να έχω πολλά πολλά με το χώρο της τηλεόρασης γιατί με έχουν στεναχωρήσει οι παραγωγοί. Αν οι παραγωγοί νομίζουν ότι είναι θεοί, ας κάνουν με τον Acun το Survivor. Η τηλεόραση πια είναι μια χλαπάτσα αισχίστου είδους».