Κεντρικός παρουσιαστής αποχωρεί από το Open μετά από δύο χρόνια - Η συγκινητική ανάρτησή του

Ο αποχαιρετισμός του...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κεντρικός παρουσιαστής αποχωρεί από το Open μετά από δύο χρόνια - Η συγκινητική ανάρτησή του

Χαμός γίνεται με τις μεταγραφές και τις ζώνες στα κανάλια, λίγο καιρό πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν για όλους τους σταθμούς, μιας και ήδη βρισκόμαστε στα μέσα του Ιουλίου. Συγκεκριμένα στο κανάλι του Open που έχει ήδη κλείσει την πρωινή ζώνη του, άλλη μία μεταγραφή έγινε γνωστή, και αφορά τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter γνωστοποίησε πως παρουσίασε το τελευταίο του δελτίο ειδήσεων στο Open.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αποχαιρετά το Open

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε παράλληλα έναν mini απολογισμό της «θητείας» του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Τελευταίο δελτίο ειδήσεων απόψε στο Open. Ένας ξεχωριστός κύκλος έκλεισε. Δυο «γεμάτα» χρόνια (πόλεμος στην Ουκρανία, εθνικά θέματα, πανδημία, πυρκαγιές), δουλεύοντας με εξαίρετους συναδέλφους, με πολλή προσπάθεια απ´ όλους και αμέτρητες καλές στιγμές μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Κεντρικός παρουσιαστής αποχωρεί από το Open

Από το ΣΚΑΙ στο Open και δεύτερος παρουσιαστής - Όλες οι μετακινήσεις αναλυτικά

Η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι στα σκαριά και έτσι καθώς τα συμβόλαια της φετινής λήγουν, σιγά - σιγά βλέπουμε πολλές μετακινήσεις, καθώς όλα τα κανάλια έχουν μπει στη μάχη για να βρουν τους καλύτερους που θα τους αποφέρουν υψηλά νούμερα. Όπως έχει γίνει γνωστό και καιρό, ο Γιάννης Παπαδόπουλος άφησε το Open για τον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Στραβελάκη να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο. Όπως θα δούμε όμως και δεύτερος δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ θα ακολουθήσει την ίδια πορεία.

Το σίγουρό είναι ότι το κανάλι του Φαλήρου ποντάρει πολύ στον τομέα της ενημέρωσης, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως νούμερα φέρνει και το ψυχαγωγικό και εμπορικό κομμάτι. Έτσι ο ΣΚΑΙ, όπως μάθαμε έκανε πρόταση σε πασίγνωστη παρουσιάστρια αντίπαλου καναλιού, για της οποίας την υπογραφή πολλά κανάλια ''σφάζονται'', αφού οι φήμες για την αποχώρησή της οργιάζουν. Πίσω όμως στην ενημέρωση, ας δούμε τις μετακινήσεις που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με την «Realife», ο Δημήτρης Καμπουράκης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του την επόμενη σεζόν. Ο δημοσιογράφος με καταγωγή από την Κρήτη θα παραμείνει στην τηλεόραση παρά τις φήμες που τον ήθελαν αποχωρεί λόγω εμπλοκής του στην πολιτική.

Δύο είναι τα πιθανά σενάρια για τον δημοσιογράφο. Ο Δημήτρης Καμπουράκης είτε θα αναλάβει θέση στην πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού στο καθημερινό πρόγραμμα είτε θα πάρει τη θέση της Φαίης Μαυραγάνη στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Η μετακίνηση του Δημήτρη Καμπουράκη στο Open φέρνει νέα καραμπόλα. Δεν αποκλείεται ο έμπειρος δημοσιογράφος να χτίσει τηλεοπτικό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Ο τελευταίος βρίσκεται μία ανάσα από τις τελικές υπογραφές με το Open. Ο Παναγιώτης Στάθης προοριζόταν για να αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη.

TAGS