Αγκαλιασμένοι τρυφερά και αγαπημένοι - Η ανάρτηση της Ραφαέλας Ψαρρού για την επέτειό της με τον Καράβα

«Για πάντα μαζί»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αγκαλιασμένοι τρυφερά και αγαπημένοι - Η ανάρτηση της Ραφαέλας Ψαρρού για την επέτειό της με τον Καράβα

Το ζευγάρι αυτό αποτελεί ένα από τα πιο ταιριαστά και τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz, αλλά και σίγουρα από τα πιο ερωτευμένα! Ο λόγος για τον Γιώργος Καράβας και τη Ραφαέλα Ψαρρού, (δείτε εδώ φωτογραφίες από βραδινή έξοδό τους) που καταφέρνουν να τα προλαβαίνουν όπως φαίνεται όλα, και τα επαγγελματικά τους, τα οποία τρέχουν φουλ τον τελευταίο καιρό, αλλά και την οικογένεια τους η οποία μοιάζει σαν να έχει βγει από παραμύθι!

Φέτος λοιπόν, κλείνουν 11 χρόνια κοινής πορείας και με αφορμή την επέτειο γνωριμία τους η Ραφαέλα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η ανάρτηση της Ραφαέλας Ψαρρού για την επέτειό της με τον Καράβα

Συγκεκριμένα ανέβασεαρε μια κοινή φωτογραφία με τον πλέον κριτή του GNTM 5, Γιώργο Καράβα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έγραψε: «11 χρόνια. Για πάντα μαζί».

Η ανάρτηση της Ραφαέλας Ψαρρού για την επέτειό της με τον Καράβα

Υπογράφει και η γυναίκα του Καράβα για το παιχνίδι;

Ο Γιώργος Καράβας παραχώρησε δηλώσεις στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε ο κριτής του gntm, μίλησε για την πορεία του παιχνιδιού αλλά και για το αν θα δούμε νέα μέλη στην παραγωγή.

Γενικά είναι γνωστό, πως οι μέχρι τώρα κριτές έχουν δέσει πολύ μεταξύ τους, αφού κάνουν παρέα και εκτός παιχνιδιού. Η σύζυγος του, Ραφαέλα Ψαρρού προφανώς και είναι ένα πρόσωπο, που θα ταίριαζε πολύ στο όλο concept, ο Γιώργος ωστόσο απάντησε και έδωσε τέλος σε όλες τις σχετικές φήμες.

«Δεν ισχύει ότι συζητάμε με τη σύζυγό μου για να αναλάβουμε την πρωινή ζώνη του Star. Δεν έχουμε δεχτεί πρόταση για το πρωινό. Στην παρούσα φάση έχω ρίξει το βάρος στο GNTM. Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές σε προσωπικό και γενικό επίπεδο.

Είμαστε σε προχωρημένα γυρίσματα. Η ομάδα έχει δέσει, έχουμε ωραία χημεία και κάνουμε πολύ πλάκα στα γυρίσματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα που έγινα κριτής. Το βλέπω ως δουλειά», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Για την Σοφία Χατζηπαντελή και τα σχόλια που έχουν γίνει για την εμφάνισή της, ο Γιώργος Καράβας είπε: «Γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι; Γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι; Από τη στιγμή που της αρέσει αυτό που κάνει, εγώ μένω εκεί».