Προκαλεί ξανά ο trapper Thug Slime - Χαστούκισε θαμώνα μαγαζιού κατά τη διάρκεια live του

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Προκαλεί ξανά ο trapper Thug Slime - Χαστούκισε θαμώνα μαγαζιού κατά τη διάρκεια live του

Μετά την αιματηρή συμπλοκή του λίγο καιρό πριν, ο trapper Thug Slime συνεχίζει και προκαλεί μιας και τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά και του διαδικτύου ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να χαστουκίζει ένα αγόρι που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό του, σε live που έκανε στις Σπέτσες.

Ο Thug Slime φαίνεται να χαστουκίζει αγόρι σε live του

Στο βίντεο που κυκλοφορεί ο ίδιος σταματά το live και χτυπά στο πρόσωπο τον νεαρό, ο οποίος στη συνέχεια φαίνεται να προκαλεί τον traper να κατέβει κάτω, όπως και κάνει, με αποτέλεσμα οι άνδρες της που συνόδευαν τον Thug Slime να οδηγήσουν τον νεαρό εκτός μαγαζιού. Αν και ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες, μάρτυρες αναφέρουν πως ο νεαρός του πέταξε ένα παγάκι στη σκηνή και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για ότι συνέβη στη συνέχεια.

Φυλάκιση 28 μηνών με αναστολή

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από την υπόθεση του Κολωνού, αφού ο γνωστός τράπερ Thug Slime καταδικάστηκε με έναν ακόμη συγκατηγορούμενό του, με ποινή 28 μηνών φυλάκισης με αναστολή και ελαφρυντικό την νεανική του ηλικία.

Μεγαλύτερη ποινή, ύψους 36 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλλε το δικαστήριο στον δεύτερο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε και την αρχική αντιδικία με το θύμα, ενώ αθώος κρίθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.Οι τρεις εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων κρίθηκαν ένοχοι για βαριά σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία. Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε προτείνει τη μετατροπή της κατηγορίας προς το ελαφρύτερο, χωρίς να γίνει αυτό δεκτό από το δικαστήριο.

«Δεν προέκυψε το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης. Δεν προέκυψε κίνδυνος ζωής του παθόντος, ούτε σοβαρός ακρωτηριασμός, ούτε εμποδίστηκε σημαντικά και για μεγάλο διάστημα η καθημερινότητα του» ανέφερε ο εισαγγελέας ζητώντας την μετατροπή της κατηγορίας από βαριά σωματική βλάβη, σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, αλλά και το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας για τρεις από τους κατηγορουμένους, ενώ ζήτησε και την απαλλαγή του ενός εκ των τεσσάρων.