«Και εγώ και η Μαρίζα ήμασταν σε μια κατάσταση απόγνωσης!» - Οι πρώτες δηλώσεις του Άγγελου Αρχανιωτάκη για το X-Factor

Πήρε τη δεύτερη θέση και 50.000 ευρώ!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Και εγώ και η Μαρίζα ήμασταν σε μια κατάσταση απόγνωσης!» - Οι πρώτες δηλώσεις του Άγγελου Αρχανιωτάκη για το X-Factor

Μετά τις πρώτες δηλώσεις της νικήτριας του διαγωνισμού, το πρωί της Δευτέρας 11/7 στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» βρέθηκε καλεσμένος και ο δεύτερος φιναλίστ του X- Factor, Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου ο οποίος και κέρδισε 50.000 ευρώ στον μεγάλο τελικό τον οποίο παρακολουθήσαμε την Κυριακή 10/7 (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης).

Οι πρώτες δηλώσεις του Άγγελου Αρχανιωτάκη μετά τον τελικό

«Δεν είχα κανέναν σκοπό να δηλώσω συμμετοχή στο X Factor. Μάλιστα δήλωσα συμμετοχή τελευταία στιγμή, τον Φλεβάρη, δέκα μέρες πριν την οντισιόν. Ο λόγος που δήλωσα ήταν επειδή ένας πολύ καλός μου φίλος με πίεσε και μου έστειλε ένα post στα social media. Δεν έχω κάνει καθόλου μαθήματα φωνητικής, όμως γράφω δικά μου τραγούδια σε στίχους και μουσική».

«Όταν πέρασα και γω και η Μαρίζα ήμασταν σε μια κατάσταση… απόγνωσης γιατί αναρωτιόμασταν πόσο μακριά θα μπορούσε να πάει στον διαγωνισμό κάτι τόσο διαφορετικό για την Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι και οι δυο δεν το περιμέναμε, ίσως λίγο παραπάνω εγώ, το να βγω νικητής. Δηλαδή και το ότι πήγα τόσο μακριά μου έκανε εντύπωση αλλά στον τελικό ήταν το αποκορύφωμα».

«Το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισα στην πορεία του X Factor ήταν στο 4ο live που ήμουν στους προτεινόμενους για αποχώρηση επειδή δεν ήμουν και εγώ ευχαριστημένος με αυτό που έκανα».

Οι πρώτες δηλώσεις της μεγάλης νικήτριας

Η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Κατερίνα Λαζαρίδου η οποία είχε ως coach των Χρήστο Μάστορα. Συγκεκριμένα, η μεγάλη νικήτρια βρέθηκε καλεσμένη επίσης και μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για την εμπειρία της στον μουσικό διαγωνισμό. -δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα όλα είδαμε χθες-

«Δεν είχα κανέναν σκοπό να δηλώσω, το έκανα τελευταία στιγμή, 10 μέρες πριν από τις οντισιόν. Ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή ένας φίλος μου με πίεσε. Δεν έχω κάνει μαθήματα μουσικής».