Με κόκκινο φλογερό κραγιόν στο στούντιο του ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου - Η φωτογράφιση για την εκπομπή της

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κόκκινο φλογερό κραγιόν στο στούντιο του ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου - Η φωτογράφιση για την εκπομπή της

Η Κατερίνα Καινούργιου, την Παρασκευή 8/7, έριξε αυλαία, καθώς η εκπομπή της, Super Κατερίνα, κάνει ένα διάλειμμα για το καλοκαίρι. Μάλιστα, η ίδια προχώρησε και σε έναν δημόσιο απολογισμό κατά τον αποχαιρετισμό της. Παρόλα αυτά, δεν άργησε να ξαναμπει σε στούντιο, καθώς, όπως μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το κανάλι του ALPHA κάτι ετοιμάζει για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για την επόμενη σεζόν του καναλιού και τις εκπομπές που θα το στελεχώσουν, επιβεβαιώνοντας, λοιπόν, πως και η συγκεκριμένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει την πορεία της στον τηλεοπτικό σταθμό, με την ίδια εκπομπή.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου από το στούντιο του ALPHA

Ωστόσο, φαίνεται πως χρειάζεται μία αποχή από τα φώτα και το μακιγιάζ της δουλειάς και το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι οι διακοπές της.

«Κλείνω τα μάτια μου για να σε βρω εκεί…

Backstage #newseason @alphatv …όχι ακόμα. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και αποχή από το make up…

Ελπίζω να' στε καλά φίλοι μου… σας στέλνω μεγάλο φιλί κ την αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Κατερίνα Καινούργιου

Καλεσμένη στο γάμο που ήταν κουμπάρος ο Τσαγκρίδης - Φουντώνουν οι φήμες επανασύνδεσης

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια έντονη και δύσκολη σεζόν αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό και πλέον θα είναι στην ευχάριστη θέση να απολαύσει μέχρι το Σεπτέμβρη ξέγνοιαστη τις διακοπές της, μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι εκπομπές.

Το Σάββατο 9/7 μάλιστα περευρέθηκε σε γάμο μαζί με τον αδερφό της ενός φιλικού της ζευγαριού αλλά απ' ότι φάνηκε, ήταν και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης εκεί. Μπορεί οι ίδιοι να μην είπαν κάτι ή να έκαναν κάποια κοινή δημοσίευση αλλά τα stories στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τους πρόδωσαν.

Μάλιστα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ήταν και ο κουμπάρος σε αυτό το γάμο, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος στο instagram του.

Τσαγκριδης κουμπάρος ανάρτηση