Με θέα το απέραντο γαλάζιο - Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο για την Αθηνά Οικονομάκου

Δείτε τις αναρτήσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με θέα το απέραντο γαλάζιο - Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο για την Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σεζόν, καθώς η συμμετοχή της στο The Masked Singer έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αγάπη που έδειξε το κοινό στο σόου. Παρόλα αυτά, αφού η εκπομπή τελείωσε, η ίδια αποφάσισε πως χρειάζεται ένα διάλειμμα από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της και θέλησε να απολαύσει λίγο προσωπικό χρόνο με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τα δύο παιδιά τους.

Έτσι, ταξίδεψαν όλοι μαζί μέχρι τη Μύκονο, που είναι άλλωστε και το αγαπημένο νησί της ηθοποιού, ενώ η διαμονή τους δεν θα μπορούσε να είναι άλλη πέρα από τις ξενοδοχειακές μονάδες που διαθέτει ο αγαπημένος της στο νησί. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας δείχνει κάποιες από τις στιγμές της εκεί, την ίδια στιγμή που φαίνεται πως το κλίμα εκεί την ξεκουράζει αμέσως.

Οι διακοπές της Αθηνάς Οικονομάκου στη Μύκονο

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου - Μύκονος

Η Αθηνά Οικονομάκου στη Μύκονο
Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει διακοπές
Η Αθηνά Οικονομάκου στις διακοπές της
Η Αθηνά Οικονομάκου ξεκουράζεται στη Μύκονο

Τόσο κοστίζει το χλιδάτο ξενοδοχείο της του Μιχόπουλου στην Σαντορίνη

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα, το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να κάνει μια ρομαντική απόδραση μέχρι την Γαλλία.

Από την άλλη, κάτι που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι το γεγονός πως το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι ονειρικό. Άραγε πόσο κοστίζει μια βραδιά στα πολυτελέστατα δωμάτια του;

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί!

Κιβωτός Σαντορίνη

Επειδή το Kivotos Santorini αποτελεί στολίδι της Σαντορίνης και προκαλεί αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση…

Κιβωτός - Σαντορίνη

Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει περίπου στα 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος περίπου στα 2070€. Δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά και στο ξενοδοχείο του Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Σαντορίνη - Κιβωτός