«Ο επιμένων νικά» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο επιμένων νικά» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Με αφορμή τις Άγριες Μέλισσες που έριξαν αυλαία πριν από λίγες ημέρες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, σειρά είχε και ένα αφιέρωμα για την σειρά αλλά και για τους ηθοποιούς, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν εκείνη η οποία βρισκόταν πίσω από την κάμερα κάνοντας ερωτήσεις.

Μάλιστα, μιας και είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, δεν δίστασε να κάνει repost ένα story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου την βλέπουμε να έχει εισβάλλει στο Διαφάνι.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Ανάρτηση Ζέτας Μακρυπούλια

Μακρυπούλια - Αρναούτογλου: Το επικό τους σκηνικό για το αφιέρωμα στις «Άγριες Μέλισσες»

Μετά το φινάλε της αγαπημένης σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», ο τηλεοπτικός σταθμός δεν άφησε παραπονεμένους τους τηλεθεατές, αφού χθες 10/7 πρόβαλε ένα αφιέρωμα στη σειρά, με συνεντεύξεις, ερωτήσεις και άγνωστα σκηνικά από ηθοποιούς και συντελεστές και συντονίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η τελευταία μάλιστα έστησε και ένα τρομερό σκηνικό στο πλατό του «Εκατομμυριούχου» με την αμέριστη βοήθεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Ant1 είχε φροντίσει να προετοιμάσει καλά το έδαφος για να απογειώσει την τηλεθέαση αυτού του αφιερώματος, γνωρίζοντας καλά την αδυναμία που έχει το κοινό στη σειρά. Κυκλοφόρησε μέρες πριν το φινάλε ανακοίνωση σχετικά με το περιεχόμενό του και φυσικά το τρέιλερ με τη μοναδική Ζέτα Μακρυπούλια που έντυσε το αφιέρωμα με τις περιγραφές και τον συντονισμό της.

Από τις εκπλήξεις της χθεσινής εκπομπής, ήταν ένα μίνι επεισόδιο από τον Εκατομμυριούχο. Βασικά μία ερώτηση που τέθηκε στην παίκτρια, Ζέτα Μακρυπούλια για το πόσα χαστούκια δόθηκαν συνολικά τα 3 χρόνια της σειράς. Τελική απάντηση δεν δόθηκε, αλλά το απόσπασμα ήταν σίγουρα πρωτότυπο και επικό.