Μπαμπάς για πρώτη φορά ηθοποιός από την Τούρτα της Μαμάς - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Να του ζήσει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπαμπάς για πρώτη φορά ηθοποιός από την Τούρτα της Μαμάς - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Μία ευχάριστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα 11/7, καθώς ο ηθοποιός Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, ο οποίος συμμετείχε στην σειρά "Η τούρτα της μαμάς", που τελείωσε πρόσφατα και τα μηνύματα των πρωταγωνιστών ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Το γεγονός αυτό το γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του ίδιου που κρατά στην αγκαλιά του το μικρό αυτό πλάσμα, λίγα μόλις λεπτά από τη γέννα του. Μάλιστα, φαίνεται πως δεν έχει φύγει ακόμα από την αίθουσα τοκετού. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του απέκτησαν έναν υγιέστατο γιο και τα συναισθήματά τους δεν περιγράφονται. Ξέρουν, όμως, πως από αυτή τη στιγμή η ζωή τους αλλάζει για πάντα.

Ο ηθοποιός από την Τούρτα της Μαμάς έγινε μπαμπάς

«11/7/2022, 8.35 πμ. Από την στιγμή αυτή δηλώνω πως και την καρδιά μου την ίδια να χρειαστείς σου την προσφέρω κ μάλιστα με μεγάλη χαρά. Οι ζωές μας άλλαξαν για πάντα και μας προσφέρεις συναισθήματα που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν. Γιε μας, καλώς ήρθες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στα social media και το κοινό "ξετρελάθηκε" μαζί του.

Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης

Λίγα λόγια για τη ζωή και το έργο του Χριστόφορου Μπαρμπαγιάννη

Ο Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1979, στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός.Η πρώτη σειρά με την οποία συστήθηκε στο κοινό ήταν ο "Αστέρας Ραχούλας", σε σκηνοθεσία Νίκου Κρητικού που βγήκε στον αέρα το 2016 στο κανάλι του ALPHA, ενώ έπειτα απέκτησε ρόλο και στη σειρά "Αν ήμουν πλούσιος", το 2019 στον ANT1. Το 2020 συμμετείχε στην "Τούρτα της μαμάς" στην ΕΡΤ, ενώ το 2022 έπαιξε στα "Νεοκλασικά: Ούτε Γάτα, Ούτε Ζημία. Μάλιστα, συμμετείχε και στον "Όρκο".