«Μ’ ένα παξιμάδι πάμε στον Θεό!» - Η μακροσκελής ανάρτηση του Νίκου Αναδιώτη με τον διάλογο του Οσίου Παϊσίου με έναν Αμερικανό

Με αφορμή τη γιορτή του Οσίου Παΐσιου σήμερα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μ’ ένα παξιμάδι πάμε στον Θεό!» - Η μακροσκελής ανάρτηση του Νίκου Αναδιώτη με τον διάλογο του Οσίου Παϊσίου με έναν Αμερικανό

Με αφορμή τη γιορτή του Οσίου Παΐσιου την Τρίτη 12/7(δείτε εδώ ποια άλλα ονόματα γιορτάζουν σήμερα), ο Νίκος Αναδιώτης θέλησε να προχωρήσει σε μία ανάρτηση προκειμένου να τον τιμήσει. Το μοντέλο που έχει δηλώσει ανοιχτά την πίστη του στον Θεό , δημοσίευσε μια φωτογραφία του με μία μακροσκελή λεζάντα.

Η ανάρτηση του Νίκου Αναδιώτη για τη γιορτή του Οσίου Παΐσιου

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος και έγραψε ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α», έναν διάλογο του Οσίου Παϊσίου με έναν Αμερικανό.

«Συγκλονιστικός διάλογος του Οσίου Παϊσίου με έναν Αμερικανό.

– Τί κατόρθωμα κάνατε σαν έθνος μεγάλο που είστε;
– Πήγαμε στο φεγγάρι, μου απάντησε.
– Πόσο μακριά είναι, τον ρωτάω;
– Ας πούμε, μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα», μου λέει.
– Πόσα εκατομμύρια ξοδέψατε, για να πάτε στο φεγγάρι;
– Από το 1950 μέχρι τώρα, μου λέει, έχουμε ξοδέψει ποταμούς δολλαρίων.
– Στο Θεό πήγατε; τον ρωτάω.
– Πόσο μακριά είναι ο Θεός;
– Ο Θεός, μου λέει, είναι πολύ μακριά.
– Εμείς όμως, του λέω, μ’ ένα παξιμάδι πάμε στον Θεό!», έγραψε ο ηθοποιός και μοντέλο και ευχήθηκε χρόνια πολλά».

Αναδιώτης ανάρτηση Όσιος Παΐσιος

Η εξομολόγηση του για τη θρησκεία: «Όταν επιστρέφω από το Άγιον Όρος...»

Ο Νίκος Αναδιώτης, έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», η οποία προβλήθηκε στις 27/01 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία του με τη γυναίκα του, στο ποιος κάνει «κουμάντο» στο σπίτι, στα μυστικά ενός ευτυχισμένου γάμου αλλά και στη σχέση του με το Θεό και τις στιγμές ηρεμίας και προσευχής στο Άγιο Όρος.

Άλλωστε, ο αγαπημένος ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την πίστη του, η οποία μεγάλωσε ακόμα περισσότερο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε.

«Ωραία η ζωή στην επαρχία» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης για την μετακόμιση του στο Αίγιο και πρόσθεσε:

«Έχω πτυχίο από την Γυμναστική Ακαδημία και έφτιαξα ένα χώρο που κάνουμε προπόνηση» τονίζοντας ότι δεν έχει κάτι τηλεοπτικό αυτή την περίοδο.

«Είμαι 39, δεν είμαι 29. Ωραίο και το 29, αλλά δεν είμαι. Δεν θα σηκωθώ από το κρεβάτι με την ίδια όρεξη, αλλά φροντίζω να μην έχω βαρύνει ακόμα και η γυμναστική είναι ένας τρόπος»

«Τα παιδιά δεν τα αποφασίζουμε εμείς, άλλος μας τα στέλνει, θα ήταν δώρο» πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως «ο θρησκευτικός τρόπος ζωής με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Όταν επιστρέφω από ένα ταξίδι στο Άγιον Όρος, αυτό μεταφέρεται και στους γύρω μου»: δήλωσε στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

«Στις γυναίκες μαμάδες βγάζω το καπέλο, δεν μπορεί άνδρας να αντικαταστήσει τις δουλειές που κάνουν» σημείωσε ο Νίκος Αναδιώτης και πρόσθεσε: «Έφερε ο μικρός τους βαθμούς και είπα “τα συγχαρητήρια στη μαμά σου που σε διαβάζει, όχι σε σένα”»

Για τη σύζυγό του, ο ηθοποιός, είπε: «Με τη Βασιλική είμαστε 10 χρόνια παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε σε ένα διαφημιστικό, την πέρασα για μοντέλο. Να τα βγάλεις πέρα με γυναίκα σε κουβέντα δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν πρόκειται να βγεις κερδισμένος ποτέ. Θέλει λίγη διπλωματία».