Αγνώριστη η Μάγκυ Ταμπακάκη τέσσερα χρόνια μετά την συμμετοχή της στο MasterChef - Απίστευτη αλλαγή

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Μάγκυ Ταμπακάκη τέσσερα χρόνια μετά την συμμετοχή της στο MasterChef - Απίστευτη αλλαγή

Την Μάγκυ Ταμπακάκη την γνωρίσαμε τέσσερα χρόνια πριν, μέσα από την συμμετοχή της στο MasterChef. Η ίδια, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να προχωρήσει και να φτάσει μέχρι το τέλος στον μαγειρικό διαγωνισμό, έχει αποδείξει πως και οι αναποδιές μπορούν να βγούν και σε καλό. Πλέον, έχει ανοίξει δικό της ιταλικό εστιατόριο στη Βάρη και ζει τη ζωή της στο έπακρο.

Η νέα εμφάνιση της Μάγκυ Ταμπακάκη από το MasterChef

Ψαχουλεύοντας στο Instagram, λοιπόν, πέσαμε πάνω σε μία ανάρτησή της και η εικόνα της είναι άκρως σοκαριστική. Όλοι την θυμόμασταν με το κοντό αγορές μαλλί της και με ελαφρύ μακιγιάζ πάντα, ωστόσο όλα είναι διαφορετικά. Έχει μακρύνει τα μαλλιά της μέχρι το στήθος και έχει σκουρύνει το χρώμα, ενώ για το μακιγιάζ της έχει επιλέξει έντονο κόκκινο - πορτοκαλί κραγιόν του πάθους.

Το μακιγιάζ των ματιών της αναδεικνύει τα ανοιχτά της μάτια, ενώ δεν έχει καθόλου έντονο ρουζ και κοψίματα. Στον λαιμό της φοράει ένα διακριτικό κολιέ και το μπλουζάκι της έχει πάνω του μαύρες, κόκκινες και λευκές αποχρώσεις που "δένουν" με το κραγιόν της.

Μάγκυ Ταμπακάκη

Αυτός είναι ο Ιταλός σύζυγός της

Η Μάγκυ Ταμπακάκη είναι η διαγωνιζόμενη που έχει συζητηθεί ποικιλοτρόπως με την συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής.

Η επιστροφή στο σπίτι του MasterChef, είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις των παικτών, με εκείνη να μην πτοείται ιδιαίτερα και να συνεχίζει κανονικά στο στόχο της. Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια, στο πρώτο επεισόδιο του MasterChef, είχε πει ότι είναι παντρεμένη 8 χρόνια με τον σύζυγό της και μάλιστα έχουν και ένα αγοράκι. Η Μάγκυ Ταμπακάκη, είχε αποκαλύψει πως ζούσε στην Ιταλία για χάρη του έρωτα, ενώ πλεόν επέστρεψε στην Ελλάδα εδώ και λίγο διάστημα.

Αυτός είναι ο άντρας που της «έκλεψε» την καρδιά! Δείτε το απόσπασμα από την πρώτη της οντισιόν: