Προκάλεσε πανικό η Μαρία Μπεκατώρου με το καλλίγραμμο σώμα της - Πόζαρε με μαγιό στα 48 της

"Βροχή" τα likes στην ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Προκάλεσε πανικό η Μαρία Μπεκατώρου με το καλλίγραμμο σώμα της - Πόζαρε με μαγιό στα 48 της

Η Μαρία Μπεκατώρου διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό.

Αναμφίβολα, έχει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα μιας και άνετα μπορεί να θεωρηθεί πως "ρίχνει" κάτω και 20αρες. Όπως θα δείτε λοιπόν παρακάτω η ίδια πόζαρε με ένα ολόσωμο μαγιό στην παραλία ενώ από την άλλη τα σχόλια και τα likes "έπεσαν" βροχή. (Δείτε εδώ το "μυστικό" της για να χάσεις κι εσύ κιλά).

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου με μαγιό

Στην παραλία με ολόσωμο μαγιό και τον Αλεβιζόπουλου αγκαλιά η Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος είναι από τα ζευγάρια που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν θέλουν να απασχολούν τα media και σπάνιες είναι οι δημόσιες έξοδοι τους. Πιο σπάνιες ωστόσο είναι οι φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από τη θάλασσα.

Μπορεί να μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας και γάμου, ωστόσο λίγες είναι οι κοινές φωτογραφίες από τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Εμείς ωστόσο, σας βρήκαμε φωτογραφίες από το όσο και τόσο μακρινό 2018, περίπου έναν χρόνο πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός στην Ελλάδα. Μαρία Μπεκατώρου και Αντώνης Αλεβιζόπουλος απολάμβαναν τις διακοπές τους στην Μύκονο, όταν τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweeky.gr.

Το ζευγάρι που παραμένει ερωτευμένο μέχρι και σήμερα, ήταν πιασμένο από το χέρι, ενώ καθόταν αγκαλιά μέσα στο νερό. Αυτό που έκανε επίσης εντύπωση ήταν και το σώμα τη παρουσιάστριας που παραμένει απίστευτο μέχρι και σήμερα - δείτε αρετουσάριστη φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες Μπεκατώρου - Αλεβιζόπουλου στην παραλία

Μαρία Μπεκατώρου αρετουσάριστη φωτογραφία μαγιό

Μαρία Μπεκατώρου Αντώνης Αλεβιζόπουλος παραλία