Από το GNTM πέρασε στην ηθοποιία - Το πρόσωπο "φωτιά" που είχαμε γνωρίσει στις οντισιόν του ριάλιτι

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Από το GNTM πέρασε στην ηθοποιία - Το πρόσωπο

Το βράδυ της Δευτέρας 12/7 προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Κλινική» (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε). Ωστόσο, αυτό που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως πρώην παίκτης του GNTM όπου τον είχαμε δει στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τον Γεράσιμο Κατσανέα ο οποίος ενσαρκώνει τον Ιωάννη Μαθιουδάκη στην σειρά. Να τονίσουμε πως ο ηθοποιός είχε πάρει μέρος στις auditions του GNTM και μάλιστα είχε καταφέρει να συγκινήσει τους κριτές με την ιστορία της ζωής του.

Η οντισιόν του Γεράσιμου Κατσανέα στο GNTM

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Κλινική»

Το βράδυ της Δευτέρας 11/7 έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η νέα σειρά εν ονόματι "Κλινική". Τι είναι η κλινική; Μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Εδώ, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα όλων να παρεμβάλλονται στην εξιστόρηση με τη βοήθεια ενός αφηγητή.

Το πρώτο επεισόδιο ήταν δυνατό (δείτε εδώ τι έγινε) όπως και το δεύτερο που θα δούμε απόψε:

Η Χαρίκλεια (55), η κυρία που δουλεύει στο περίπτερο δίπλα στο νοσοκομείο, εμφανίζεται στην είσοδο μόνο με τα εσώρουχά της και εντελώς αποπροσανατολισμένη. Η Σοφία και ο Παύλος θα την υποβάλουν σε μερικές εξετάσεις για να διαγνώσουν ότι πάσχει από όψιμη σχιζοφρένεια.

Η Στέλλα (38) φτάνει στα επείγοντα και ισχυρίζεται ότι χτύπησε στον καρπό όταν έπεσε στο σπίτι της την ώρα που έκανε δουλειές. Η αλήθεια όμως είναι ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr