Η δημόσια έκκληση του Αλέξη Παππά

Η δημοσίευση στο instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Η δημόσια έκκληση του Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς θέλησε να εκμεταλλευτεί το βήμα που έχει στα social media για καλό σκοπό και έτσι με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να βοηθήσουν ένα παιδάκι που έχει ανάγκη, όπως έχει κάνει στο παρελθόν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η έκκληση του Αλέξη Παππά

Πρόκειται για ένα παιδάκι 9 χρονών το οποίο διαγνώσθηκε με μία σοβαρή ασθένεια στο συκώτι και πρέπει οπωσδήποτε να χειρουργηθεί. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του πρώην Bachelor, που είναι άκρως συγκινητική αναφέρει:

«Έχω κάνει ήδη ένα χειρουργείο όταν ήμουν 3 μηνών. Πρέπει να χειρουργηθώ ξανά γιατί κινδυνεύω να χάσω το συκώτι μου. Οι γονείς μου δε μπορούν να πληρώσουν την επέμβαση και γι' αυτό ζητούν τη βοήθεια όλων σας. Βοηθήστε με να γίνω ξανά καλά και να γυρίσω σπίτι μου, στους φίλους μου και στα παιχνίδια».

 δημόσια έκκληση του Αλέξη Παππά

Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Αλέξης Παππάς - Alessia Demetz

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε καλεσμένος στις 10/5 στην εκπομπή After Dark όπου μίλησε για όλους και για όλα. Άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την συμπεριφορά του στο Survivor 5, για το μόντελινγκ, αλλά και για τη συμμετοχή του στο The Bachelor. Για πρώτη φορά επίσης, αναφέρθηκε στο χωρισμό του από την Alessia Demetz.

«Το μόντελινγκ ήρθε στη ζωή μου στα 19, με πλησίασε με κοπέλα που είχαμε φλερτ και μου είπε να ασχοληθώ με τον χώρο» είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ωστόσο μίλησε για το Survivor: «Εγώ δεν μπήκα να δω τα επεισόδια στο Survivor. Ψυχολογούσα πολύ καλά τα παιδιά, αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος για εμένα είναι ότι από μία στιγμή και μετά έπαιζα έναν συγκεκριμένο ρόλο. Το παιχνίδι είναι σαν σκάκι».

«Στο Survivor βασανιζόμουν όσο κι αν έδειχνα ότι είχα τον έλεγχο και ήρθε η ώρα και έκανα αυτό που έπρεπε για να ψηφίσει ο κόσμος και να με διώξει. Την τελευταία εβδομάδα εσκεμμένα ήμουν κατά του James».

Όσον αφορά το The Bachelor: «Στο The Bachelor πήγα γιατί για εμένα ήταν μία άλλη εμπειρία. Οπτικά ήταν πιο κοντά σε εμένα γιατί ως μοντέλο φορούσα συχνά κοστούμια».

«Μπορούν να συγχωρεθούν πολλά πράγματα όταν είσαι σε σχέση αλλά να κάνεις σχέση με κάποιον άλλο δεν χωράει άλλο στη σκακιέρα», αποκάλυψε για πρώτη φορά.