Εξαφανισμένη η Ιωάννα Τούνη μετά τον χωρισμό με τον Αλεξάνδρου - Οι τελευταίες αναρτήσεις της πριν το... τέλος

Τι συμβαίνει με το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξαφανισμένη η Ιωάννα Τούνη μετά τον χωρισμό με τον Αλεξάνδρου - Οι τελευταίες αναρτήσεις της πριν το... τέλος

Σα βόμβα έσκασε στον χώρο των media και της ελληνικής showbiz η είδηση πως η σχέση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου περνάει κρίση κι όχι μόνο αυτό... έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον και αφαίρεσαν όλα τα tags από τις κοινές τους φωτογραφίες. Να σημειωθεί βέβαια ότι τα post βρίσκονται ακόμα στον αέρα.

To instagram έχει βουίξει εδώ και πάρα πολλές ώρες και μάλιστα η Σούλα Γκλάμορους αποκάλυψε τον λόγο που έχει συμβεί όλο αυτό (δείτε τον εδώ). Ωστόσο, η Ιωάννα όπως και ο Δημήτρης, είναι άφαντοι εδώ και 24 ώρες.

Η instagrammer, πριν γίνει γνωστό το συμβάν αυτό είχε κάνεις τις παρακάτω αναρτήσεις, που όμως δεν πρόδιδαν ότι συμβαίνει κάτι τόσο δυσάρεστο στην προσωπική της ζωή.

Ποιος να φανταζόταν ότι Αλεξάνδρου και Τούνη θα χώριζαν;

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη χωρισμός

Τι δήλωνε πριν λίγους μήνες ο Δημήτρης για την σχέση του με την Ιωάννα

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει δηλώσει πως θέλει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Σε συνέντευξη του λοιπόν, στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, αποκάλυψε πως θα ήθελε και να υιοθετήσει.

Το μοντέλο μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια, ενώ σε ερώτηση αν η Ιωάννα Τούνη θα επιθυμούσε το ίδιο, εξομολογήθηκε πως πιστεύει ναι καθώς έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης σε πολλά πράγματα.

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά και αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδια μου το να μπορώ να έχω ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη, σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης. Της αρέσουν τα παιδιά», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.