"Βροχή" τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Πελαγίας Καζολέα - Πόζαρε με μικροσκοπικό μπικίνι η παίκτρια του Survivor 5

Δείτε την φωτογραφία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Πελαγία Καζολέα αποχώρησε νωρίς από το Survivor 5, ωστόσο πολλές φορές κλήθηκε να μιλήσει για τους υπόλοιπους συμπαίκτες της και μάλιστα είχε αποκαλύψει και διάφορα μυστικά για τις ίντριγκες που σκαρφίζονταν. Αφού, λοιπόν, δεν μπόρεσε να απολαύσει την παραλία του Άγιου Δομίνικου όσο θα ήθελε, ξεκίνησε να επισκέπτεται τις θάλασσες της Ελλάδας μία μία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία της που ποζάρει με το μαγιό της μετά από την βουτιά της στα κύματα και τους "τρέλανε" όλους. Το κορμί της είναι γυμνασμένο τόσο όσο και το μικροσκοπικό λευκό μπικίνι της την κάνει να φαίνεται εξωτική, ενώ τα σχόλια που απέσπασε ήταν το ένα πιο θετικό από το άλλο.

Η φωτογραφία της Πελαγίας Καζολέα με το μικροσκοπικό της μπικίνι στην παραλία

«Θα με βρεις κάτω από έναν φοίνικα δίπλα στη θάλασσα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Πελαγία Καζολέα

«Περίμενα να επικοινωνήσει μαζί μου αλλά...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 στο πλατό του Love it για να σχολιάσει τις εξελίξεις σχετικά με το Survivor, ήταν η πρώην παίκτρια Πελαγία Καζολέα. Μεταξύ άλλων η παίκτρια σχολίασε ότι η φίλη της εντός παιχνιδιού Σοφιάνα, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και όσα έχει δηλώσει, δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της, και αναφέρθηκε και στο σχόλιο που είχε κάνει για εκείνη λέγοντας την «πονηρή».

Πιο συγκεκριμένα η Πελαγία ανέφερε πως περίμενε η Σοφιάνα να επικοινωνήσει μαζί της, κάτι που ωστόσο δεν έχει κάνει αλλά έχει πληροφορηθεί πως μίλησε με άτομα που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μιλούσε Όσον αφορά το σχόλιο της, είπε πως είναι κάτι που έχει πει και η ίδια η Σοφιάνα για τον εαυτό της και δεν το έκανε με κακό τρόπο.