Τελικά είναι ελεύθερη - Διέψευσε πριν λίγο τη σχέση που της χρέωναν

Ποια είναι;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Τελικά είναι ελεύθερη - Διέψευσε πριν λίγο τη σχέση που της χρέωναν

Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 12/7. Η πρώην παίκτρια του Big Brother αποκάλυψε πως χώρισε με τον νικητή του ριάλιτι, Νίκο Τακλή, ο οποίος μάλιστα δεν της έχει δώσει ακόμα το μερίδιο που της είχε υποσχεθεί από το έπαθλο. Ακόμα αναφέρθηκε και στον πόλεμο της Ουκρανίας, καθώς έχει συγγενείς στη χώρα.

Η απάντηση της Ευδοκίας Τσαγκλή στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο

Στη συνέχεια στην εκπομπή σχολιάστηκαν και οι φωτογραφίες της με τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και οι φήμες πως είναι ζευγάρι “φούντωσαν”.

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Λυσσέας επικοινώνησε με την Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία διέψευσε πως είναι ζευγάρι μαζί του. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι δήλωσε πως είναι μόνο φίλη με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο και φαίνεται πως δυσαρεστήθηκε με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Οι φωτογραφίες δε φαίνονται τόσο φιλικές αλλά εμείς δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε.

''Με το Νίκο χωρίσαμε γιατί...''

«Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε», λέει η Ευδοκία Τσαγκλή αρχικά και συνεχίζει:

«Ενώ στο Big Brother είχα πολλή ενέργεια, όταν βγήκα πέρασα αρκετά δύσκολα. Κρατάω επαφή μόνο με τη Μαίρη. Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε. Μας έκανε πιο δυστυχισμένους το να είμαστε μαζί, οπότε αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους.

Πληγώνεσαι σε έναν χωρισμό όταν έχεις συναισθήματα, αλλά πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέσει για πολύ. Μέχρι στιγμής ο Νίκος δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο, όπως είχε πει», είπε η Τσαγκλή.

Τέλος για τον πόλεμο που γίνεται στην πατρίδα της την Ουκρανία δήλωσε:

«Για εμάς δεν είναι μια νέα κατάσταση, το βιώναμε εδώ και οκτώ χρόνια. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει».